AK Parti Gümüşhane Kurucu İl Başkanı 22. Dönem AK Parti Gümüşhane Eski Milletvekili Sabri Varan yeniden AK Parti Gümüşhane milletvekili adayı oluyor.

Sabri Varan’ı kısaca tanıyalım:

1965 Gümüşhane doğumlu. Anadolu üniversitesi eczacılık fakültesi bitirdi. Ailesine ait Hasret kitabevinde ticarete başladı. 1991 yılında Refah Partisi Medya tanıtımdan sorumlu sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak başladı. 1995’te Gümüşhane İl Başkanı oldu. 2002 ve 2007 yılları arasında TBMM 22. Dönem Genel Seçimleri’nde Gümüşhane Milletvekili oldu. Fazilet ve Ak Parti Kurucu İl Başkanlığı yaptı. Sivil toplum, siyasi parti ilişkileri, halkla ilişkiler konusunda çalışmalar yaptı. Gümüşhanespor ve Gümüşhaneyi Sevenler Hizmet Vakfı’nda çalıştı. Gümüşhane’nin Sesi Gazetesi’nde köşe yazarlığı, Fazilet Gazetesi’nde Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü yaptı.

Nesrin Varan ile evli olan Sabri Varan’ın beş çocuğu bulunmaktadır.

Sabri Varan’ın gündem olan haberleriyle daha iyi tanıyalım:

08 Kasım 2022

Varan çifti İdlib’teGümüşhane mahallesi kuruyor. Gümüşhane eski Milletvekili İş İnsanı Sabri Varan ve eşi Nesrin Varan, Suriye ‘ninİdlib bölgesinde 450 konutluk bir mahalle kuruyor. Yılbaşına kadar bitirilmesi planlanan mahallenin sokakların da protokol Gümüşhane’nin ilçeleri olan Torul, Şiran, Kelkit, Köse ve Kürtün ‘ün adları, mahalle meydanına ise Gümüşhane Meydanı adı verilecek.

23 Mart 2023

Asrın felaketi karşısında yaşanan mağduriyete sessiz kalmayan AK Parti Kurucu İl Başkanı Sabri Varan ve Nesrin Varan sahibi olduğu firma deprem sonrası açtığı tesisle depremzedelere 3 öğün sıcak yemekten, 24 saat sıcak su ve çamaşır yıkama hizmetine kadar geniş yelpazede hizmet veren AkkuyuPark’ı açtı. Akkuyu Nükleer Santrali bölgesinde kurulu AkkuyuPark yaşam merkezi depremzedelere hayat oldu.

Şimdilerde AK Parti Gümüşhane milletvekilliğine yeniden aday olan Sabri Varan’a başarılar diliyoruz. Biz Gümüşhaneliler olarak kendisinin ismini şahsiyetli başarılarda görmek isteriz.

AK Parti Gümüşhane eski dönem milletvekilliği de yapmış olması sebebiyle bir Gümüşhaneli olarak kendisini yeniden temsilcimiz olarak görmek, göreve geldiği takdirde bizlerin güvenini sağlamış olarak vazifesini şerefiyle namusuyla yerine getireceğine itibar ettiğimizi belirtmek isterim.

Editör: Haber Merkezi