Elinde tüfekle bir süre gizlenen adam, eşinin işten eve döndüğü sırada, pompalı tüfekle genç kadının üzerine ateş açtı. Silah seslerine gelen Bekir M., kızının yerde hareketsiz kaldığını görünce Ahmet T.’ye müdahale etmeye çalıştı. Ahmet T. kayınpederini de yaraladıktan sonra, namluyu kendisine çevirip ateşledi.

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Emine T., sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan Emine T.'nin babası ve Ahmet T. ise ambulansla Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. 1 annesi olduğu öğrenilen Emine T.’nin cansız bedeni, Hamdi Eriş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Daha sonra adrese sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri, çevredeki deliller üzerinde çalışma yaptı. Çiftlikteki diğer çalışanların ifadesini alan ekipler, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli'de bir öğretim görevlisi ölü bulundu

Denizli’de yaşayan bir öğretim görevlisi kaldığı apart dairesinde ölü bulundu.

Denizli’de bir öğretim görevlisi kaldığı apart dairesinde ölü bulundu. Öğretmenlerinin hayatını kaybettiğini öğrenen üniversite öğrencileri olay mahalline akın etti.

Edinilen bilgilere göre olay, Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi'ndeki bir apartta meydana geldi. Önder Çivril isimli şahıstan bir süre haber alamayan yakınları daha sonra durumu polise bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler itfaiye yardımı ile eve girdi. Ekipler bir süre Önder Çivril’i evde aradıktan sonra banyoda cansız bedeni ile karşılaştı. Önder Çivril’in cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Çivril’in ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacağı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi