DSİ 26’ıncı Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen programa;  şehit aileleri ve gaziler ile Artvin Valisi Ömer Doğanay eşi Esma Doğanay, 22’nci dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Naim Günal, Afyonkarahisar Şehit Yakınları ve Gaziler Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı katıldı.
Şehit ve gazi ailelerine devletin ve gönül kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu söyleyen Artvin Valisi Ömer Doğanay,  devlet ve hükümetin tüm olanakları, şehit yakınları ve gazilerimizin emrinde olduğunu belirterek”Canlarını dinimiz, vatanımız, bayrağımız, istiklal ve istikbalimiz için feda eden yavrularımızın yakınları olan şehitlerimizin anneleri, babaları, kardeşleri ve aileleri olarak sizleri Cumhurbaşkanımızın himayelerinde gerçekleştirilen 'Gönül Köprüleri' kapsamında Türkiye genelinde devam eden bu anlamlı proje kapsamında ilimizde görmekten ve ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz ve onurluyuz. Afyonkarahisarlı değerli şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ilimize hoş geldiniz. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum” dedi.

'' Serhad şehir Artvin''
22’inci dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak da 'Gönül Köprüleri' projesi kapsamında şehit ailelerini Artvin'de bir araya getirdiklerini belirterek, “Bugün Ayfonkarahisaları şehit aileleri ve gazilerimizi Artvinli şehit yakınları gazilerimizle bir araya getirdik. Alternatif Politikalar Merkezi olarak Gönül Köprüleri Projesi kapsamında 6 yıldan beri başta terör mağduru illerimiz olmak üzere Anadolu'muzun değişik illerinde şehit  ailelerimiz ile bir araya geliyoruz. Bu güzel buluşmalar kapsamında serhad şehir Artvin’deyiz. Başımızın tacı şehit aileleri ve gazilerimizle Artvin’de bizleri en güzel bir şekilde ağırlayan başta Artvin Valimize ve Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

 Program sonunda şehit ailelilerine ve gazilere plaket takdim edildi ve hediyeler verilmesinin ardından etkinlik, Vali Doğanay’ın şehit aileleri ve gaziler onuruna verdiği yemekle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi