Merhabalar değerli okurlar!

Trabzonspor, bu hafta Başakşehir deplasmanında iki kere öne geçmesine karşın sahadan galibiyetle ayrılamadı ve bir puana razı oldu.Galibiyete bu kadar yaklaşmışken galip gelememek, en az taraftarlarımız kadar beni de üzdü.

Maça iyi başlayan Trabzonspor, maçın başında Burak YILMAZ'ın penaltı golüyle öne geçti.İlk yarının bitimine kısa bir süre kala kamuoyunun tartışmalı gördüğü bir penaltı kararı ile golü bulan Başakşehir'le, soyunma odasına 1-1’lik skorla girdik.İkinci yarının hemen başında Burak YILMAZ kendi becerisiyle attığı gol ile Trabzonspor’u öne geçirdi; fakat 79' da Mevlüt ERDİNÇ’in golü, oyunu beraberlikle sonuçlandırdı.

Geçen haftaki yazımda kulübenin gücüne dikkat çekmiştim.Bu hafta ise Ersun Hoca'ya... O kulübenin gücünü kullanmamak için direnen Ersun YANAL' ı anlamak mümkün değil! Maçtan iki gün önce yayıncı kuruluşa verdiği röportajda; "Volkan ŞEN'i milli maç arasından sonra hazır göreceğiz." deyip, Volkan ŞEN'i oyunun son dakikalarına kurtarıcı olarak sokması trajikomik olsa gerek! Hocaya bu kadronun şampiyonluğa oynayacak güçte olduğunun birileri tarafından hatırlatılması gerek. Bu birileri de maçtan sonra sosyal medyalardan serzenişte bulunan yönetim kurulu üyeleri mi, diyeceksiniz. Evet onlar... Buradan yönetime de sesleniyorum. Öyle sosyal medyalardan yazmak ile olmuyor bu işler!

Bir de Ersun Hoca'nın Rodellega takıntısını kimse anlamış değil.Sahi ne yaptı Rodellega Ersun Hoca’ya? Neredeyse oynadığı tüm müsabakalarda gol atmış bir oyuncuya bu kadar takıntı neden? Trabzonspor’un başarısı Ersun YANAL'ın egolarından daha önemlidir. Bunu birilerinin hatırlatması boynunun borcudur.

Son olarak Türk futboluna örnek oyuncu olmayı köstek şahsiyet olmaya tercih eden Emre Belözoğlu'na da değinmek istiyorum.Maçı izleyen herkes görmüştür ne kadar çirkin ve acizce küfürler savurduğuna! Ne yazık ki bu şahsiyeti televizyonda izleyen küçük çocuklarımız var.Bu köstek şahsiyet yüzünden geleceğimizin mimarlarına böyle çirkin  bir ortamda futbol izlettiğimiz için sizlerden özür diliyorum çocuklar!

Herkese rastgele…

- - -