Bursa’nın Mustafakemal  ilçesinde Belediye Temizlik işçisi  Mustafakemal ilçesinin çöplerini toplamak için çıktığı Çöp kamyonuna arkadan çarpan  araçla oluşan kazada Belediye görevlisi Fikret Mutlu hayatını kaybetti.

Olay Bursa’nın Mustafakemal ilçesinde meydana geldi.  İlçenin Çöplerini toplamak için Belediye Aracının arkasına binerek mesaisine başlayarak Fevzipaşa Caddesinde çöp toplayan Belediye aracına arkadan 16 V 1605 Plakalı otomobilin çarpmasıyla oluşan kazada Belediye çöp kamyonu ile iki araç arasında sıkışan sıkışan temizlik görevlisi Fikret Mutlu ağır yaralandı.  Çevredeki vatandaşların 155 Polis ve 112 Acil servisi aramalarının ardından olay yerine gelen Polis ve Sağlık Ekipleri Belediye işçisine ilk  müdahalesini yaptıktan sonra ağır yaralı Fikret Mutlu’yu Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı. Talihsiz işçi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Bülent İ. polis tarafından gözaltına alınırken, kaza nedeniyle kapanan yol ise kısa süre sonra trafiğe açıldı.

İşçinin cenazesi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Şok geçiren otomobil sürücüsü Bülent İ. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Editör: Haber Merkezi