İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) 7. Olağan kongresinde oluşan Federasyon Başbakanı ve yönetiminin hakkında usulsüz kongre, mükerrer oy kullanımı hakkında çıkan iddialardan sonra Gümüşhane Haber Gazetesi ve Anında Haberler ekibi olarak gerçekten Federasyon seçimlerinde her hangi bir usulsüzlük yapıldı mı? Araştırmasına Federasyonun Hizirun Listesinde bulunan 371 Federasyon delegesini telefonla arayarak yaptığımız araştırma sonunda Federasyonun illegal sözüm ona Başkanı Bayram Demir ile yapılan telefon görüşmesinde sen benim delegelerimi nasıl rahatsız edersin böyle bir hakkın yok ne istiyorsan benden iste ben yollayım diyerek delegeleri araştırmamızı aklı sıra engellemeye çalışıyor.

Gümüşhane Kamuoyuna Duyurulur!

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonun Şaibeli iddia edilen 7. Olağan kongresini tamamen objektif olarak araştırıp kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirmek olan habercilik anlayışımızın Gümüşhane kamuoyunu bilgilendirmek mi suç, egoları doğrultusunda yalan yanlış açıklama ile yapılan haberi okumak ister Gümüşhane kamuoyu karar siz okurlarımızın.

Engel Olamayacaksınız!

Sosyal medyada çıkan İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonunun iddialarını basın meslek ilkeleri ölçüsünde araştırmamızı yaparken İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonumuz şahısların Federasyonu değildir. Gümüşhanelilerin Federasyonudur. Federasyon hakkında ortaya atılan iddiaların ayrıntısına kadar araştırıp delil ve belgelerle haberimizi yaparak kamuoyunun doğru haber okumasını sağlayacağız. Yaptığımız araştırmaya engel olamayacaksınız.

Hatanız yoksa Neden Endişe ediyorsunuz!

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonun Hakkında çıkan iddiaları için başlattığımız Federasyonun Hazirun Listesinde bulunan Federasyonun Delegelerini tek tek arayarak başlattığımız çalışmaları yaparken neden paniklediniz. Federasyonun 7. Olağan genel kurulunda Şaibe yoksa yaptığımız araştırmada neden panik yapıyorsunuz

Siz Hangi Dernekten Yöneticisiniz

Federasyon’a Bağlı bulunan Delegelerin yönetmenlik gereği üye derneklerin olağan genel kurulu yapılmış olması gerekir. Federasyonun Hazirun listesinde yer alan delegelerin de üye derneğin yönetiminde olması yönetmenlik gereği olması gerekir. Eski Federasyon Başkanı Vahit Olgun, Mevcut Federasyon Başkanı Bayram Demir ve Fatih Mehmet çoban Federasyon’da delege olabilmeniz için Federasyona üye derneklerin birinde yönetici olmanız gerekir yönetmenlik gereği Vahit Olgun, Bayram Demir ve Fatih Mehmet Çoban hangi dernekten yönetici olduklarını açıklar mısınız?  

Yapılan araştırmalar

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyon hakkında iddiaları Federasyonun  Hazirun listesinde  delegelerin  araştırmasını yaparken Federasyonun  yönetmenlik gereği  Federasyona üye Derneklerin il Derneği 10 delege ilçe Derneği  3 delege belde Derneği 2 delege ve köy derneği 1 Delege vermesi

Editör: Haber Merkezi