Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kilis'e gelen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası'nı (KİTSO) ziyaret etti. KİTSO Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı tarafından karşılanan Uysal burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 31 Mart yerel seçimlerinde herhangi bir ittifak içinde olmadıklarını belirtti. Gültekin Uysal, "Biz ittifak içerisinde değiliz. Biz Demokrat Parti ismiyle, Kırat amblemi ile kendi adaylarımızla yerel seçime giriyoruz. Tabii bir yanda belediye başkanlığı öbür tarafta il genel meclisi üyelikleri, Kilis'imizde şartlar itibarıyla belediye başkan adayımız yok. Ne bir siyasi partiye kazandırma ne bir diğer siyasi partiye kaybettirme peşindeyiz. Sadece vatandaşlarımıza şunu söyleyebilirim; Bir siyasi parti desteklemek gibi bir tercihimiz yok ama tercihlerini yaparlarken bir ehil insanlara, iki kamu malını beytülmali teslim edeceğimiz, namuslu insanlara oy vermesini ancak söyleyebilirim" diye konuştu.
KİTSO Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı ise herkesin farklı alanlarda Türkiye için mücadele içinde olduğunu belirterek, "Bazılarımız siyasi arenalarda bu ülkeye ne katarımın mücadelesi içerisinde, bazılarımız da ekonomisine, sanayisine ne katarız mücadelesi içerisindedir" dedi.
"Biz ittifak içinde değili
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Biz ittifak içinde değiliz, kendi adaylarımız ile seçime giriyoruz" dedi.

YORUM EKLE
1
İmamoğlu : TÜSİAD ve TURKONFED üyeleri ile bir...
2
Öztrak, "Eşit olmayan, adil olmayan, gerçekten...
3
Yıldırım:Söylentilere kulak asmayın
4
Mansur Yavaş:1 Nisan'dan sonra 'Mansur...
5
Uludağ zirvesinde yoğun ğündem
6
'PUBG' isimli oyuna özenen mahlede 1 ayda...
7
Gümüşhane Belediyesi’nin Tüm Borçlarını Ödeyeceğiz
8
Oturduğu evin oturma odasını ateşe verdi
9
Annenizi Öldürdüm, Hakkınızı Helal Edin diyen...
10
Gümüşhane’de Meyve Fidan Dağıtımına Başlandı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:01

GÜNEŞ
07:28

ÖĞLE
12:40

İKİNDİ
15:18

AKŞAM
17:42

YATSI
19:04
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER