Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Teşkilatı ve Ortahisar İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlk ziyaretini MHP Trabzon İl Teşkilatı'na yapan Başkan Genç il Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ile bir süre görüştü. Başkan Genç'e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Sıtkı Tarım, Genç'in başta siyasi partiler olmak üzere bütün sivil toplum örgütleriyle ilişki kurmasının kent yönetimi açısından son derece önemli olduğunu söyledi.
ÜLKEMİZİN BEKASI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tarım, "Ziyaretiniz bizi oldukça memnun etti. Siyasi partiler ne kadar rakip olsalar da ve birbirleriyle siyasi kulvarda mücadele etseler de birbirlerinden asla kopuk olmamalıdır." diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: Ortahisar Belediye Başkanı olarak siyasi partiler ile ve sivil toplum örgütleriyle kurduğunuz sıcak ve dostane ilişki gerçekten de kent yönetimi açısından son derece değerlidir. MHP ve AK Parti ülkemizin bekası için; zor zamanlarda hep birlikte hareket etti. Olması gereken de buydu zaten... Hiçbir şey ülkemizin geleceğinden ve bekasından daha önemli olamaz. Bu anlamda 31 Mart Yerel seçimlerinde de sağlanan mutabakat ve işbirliğine sadakatle bağlı kalacağız. Trabzon'umuzun öncelik arz eden, çözülmesi gereken sorunları vardır. Bunları çözmek ve halkımızı daha iyi yaşam koşullarına kavuşturmak için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız.
MHP, FARKINI ORTAYA KOYDU
Başkan Genç ise, Milliyetçi Hareket Partisi'nin, kritik zamanlarda izlediği sağduyulu ve uzlaşmacı politikayla diğer partilerden farkını ortaya koyduğunu belirtti. Genç, "Ülkemizin içinde bulunduğu özel şartlar MHP ile AK Parti'nin kaderini birleştirmiştir. Önümüzdeki yerel seçimlerde de AK Parti ve MHP ittifakı halkımızın teveccühünü alarak seçimlerden zaferle çıkacaktır. Bundan en ufak bir şüphe duymamaktayım. Trabzon'da da AK Parti ve MHP ittifakı sağlanan mutabakat gereği birlikte hareket ederek yerel seçimlere damgasını vuracaktır. Bu anlamda halkımızın bize güvenini boşa çıkarmamak için bütün gücümüzle çalışacağız. Vatandaşlarımızın bizden beklediği nice hizmetler ve projeler vardır. İvedilikle bunlara el atarak ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için programlarımızda yer alan, taahhüt ettiğimiz bütün projeleri birer birer hayata geçireceğiz. Ortahisar'ımızın kangren haline gelmiş sorunlarının çözümü için bütün kent paydaşlarıyla istişareye açığız. Bu şehirde kim 'taş üstüne taş koymak' istiyorsa, kim hizmet etmeye gayret ediyorsa kapımız herkese açıktır. Buyursun, gelsinler... Projelerimizi, hizmetlerimizi konuşarak, istişare ederek hayata geçirelim. Benim yönetim anlayışım, düsturum budur. Bundan dolayı da başta muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerimiz olmak üzere siyasi partilerimiz ve diğer kent paydaşlarıyla sık sık görüşerek projelerimizle ilgili fikirlerini alıyoruz. Ve onların da görüşlerinden, eleştirilerinden istifade ediyoruz. Buna göre de eksiklerimizi ve bizden beklenenleri daha sağlıklı görme imkânına kavuşuyoruz. Büyüklerimiz hep derler 'istişarede hayır vardır' diye biz de bunu yapmaya gayret ediyoruz." ifadelerine yer verdi. MHP Trabzon İl Teşkilatından sonra Ortahisar MHP İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret eden Başkan Genç, ilçe başkanı Murat Gedikli ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Gedikli, 31 Mart Yerel Seçimleri'nden Cumhur İttifakı'nın zaferle çıkması için MHP'nin bütün gücüyle çalışacağını söyledi.
Editör: Haber Merkezi