Sağlık çalışanlarının büyük fedakarlıklar yaparak vatandaşa sağlık hizmetini kaliteli bir şekilde sunduğunu söylen Milletvekili Köseoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, kaliteli bir sağlık hizmetinin sağlıklı bir toplumun ilk şartı olduğunu belirtti.

''AK Parti döneminde yapılan sağlık hizmetlerine dikkat çekti''

AK Parti iktidarı döneminde sağlık alanında önemli yatırımların yapıldığını kaydeden Köseoğlu, Türkiye’deki sağlık hizmetinin Avrupa standartlarında olduğunu söyledi. İnsanlığa yapılan en önemli hizmetlerden biri olan sağlık hizmetinin, vatandaşlara aksamadan sunulması noktasında sağlık çalışanlarının özveriyle çalıştığını kaydeden Köseoğlu, “AK Parti hükümetleri döneminde yapılan sağlık yatırımları ülkenin dört bir tarafına yansımıştır. Geride bıraktığımız süre zarfında modern sağlık kuruluşları inşa edilmiş, deneyimli doktor ve yardımcı sağlık personelleri ile halka hizmetin en iyisini sunma gayreti gösterilmiştir. Trabzon'da bu hizmetlerden azami ölçüde yararlanmış, yapılacak Şehir Hastanesiyle sağlık merkezi olma yolunda önemli bir adımı daha atmış olacaktır. Sağlıkta atılan dev adımlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

''Kutsal meslek''

Hekimlerin, insanların daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için özveriyle çalışarak toplumun inandığı, güvendiği ve saygı duyduğu kişiler olduklarına dikkati çeken Köseoğlu, şunları kaydetti: "Hekimlik, karşılıksız ve menfaatsiz bir şekilde insanlara yardım etmeyi amaç edinen, gecesi, gündüzü olmayan, oldukça yorucu bir tempoda sürekli çalışmayı gerektiren bir meslektir. Özellikle ülkemizdeki hekimlerimizin harcadıkları enerji ve gösterdikleri fedakârlık her türlü takdirin üzerindedir. Bu kutsal mesleği büyük fedakârlıklarla yerine getiren başta hekimlerimizin, sağlık çalışanlarımızın ve yetişmekte olan tıp fakültesi öğrencisi kardeşlerimizin 14 Mart Tıp Bayramı'nı yürekten kutluyor, ömürlerini insan sağlığına adayarak ebediyete intikal eden tüm hekimlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum."

Editör: Haber Merkezi