Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin ardında 300 bin metrekarelik özel bir alanda 25- 29 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Eurasia Airshow dünya havacılık sektörü devlerinin  buluşacağı organizasyonda;  görsel şölen yaşatılacak.Eurasia Airshow'da Türkiye'de bir ilk olarak çok uluslu uçuş gösterileri gerçekleştirilecek.

25 Nisan saat 10.00'da resmi açılışı yapılacak Eurasia Airshow'un ilk üç günü ticari olup profesyonel ziyaretleri ağırlayacak. Son iki günü halk günü olarak planlanan fuar, havacılık tutkusu olan bütün ziyaretçilerine kapılarını açıyor. 100 bini profesyonel toplamda 500 bin ziyaretçinin ağırlanması hedefleniyor. Airshow için Biletix üzerinden de son iki gün için bilet satışları başladı. Fuar bilet fiyatları 1 günlük tam 25 TL+KDV / öğrenci ise 20 TL. 2 günlük tam 40 TL+KDV/ öğrenci 30 TL olacak.

Bilet satış gelirlerinin yüzde 10'u vazife maluliyeti kapsamında, şehit olan veya hayatını kaybeden, sakat kalan Türk Hava Kuvvetleri'ne mensup subay, astsubay ve sivil memurların kendileri, eş ve çocukları ile bakmakla yükümlü oldukları anne, baba ve kardeşlerinin sosyal, ekonomik gereksinimleri ve çocuklarının eğitimi konusunda dayanışma sağlamak amacıyla kurulan Kartal Vakfı'na bağışlanacak.


 

Editör: Haber Merkezi