Genç milletvekili aday adayının vaadleri büyük. Bizler siyasetin bıçaksırtı yolunda kendisine başarılar dileriz.

Kendisi en büyük projelerinin samimiyet ve istişare kültürü ile ortaya çıkacağını belirtti. “Her ay bir ilçemizde Halk meclisi toplantısı düzenleyeceğiz.”  Dedi. “Gümüşhane 20 yıllık sevdamız!” cümlesiyle davasına yürekten bağlılığını dile getirdi.

Doğduğu topraklara borcu olduğunu söyleyen Kaya, “Üzerinde kutuplaşmanın bittiği bir memleket gerekli!, Hangi partinin Müslümanısın?” ifadeleriyle toplum içerisindeki kutuplaşmaya dikkat çekti. Bu memlekette herkesin  sorumluluk alması gerektiğini vurguladı.

Peygamber Efendimizin. “İşi ehline vermek gerek!” hadisini hatırlatarak seçmenlerin gönüllerine dokundu. “Artık tek başına siyaset yapmak bitti! Ekiple yapmalı liyakatle yapmalı!” Sözleriyle altılı masa koalisyonuna destek istedi.

“Peygamber Efendimiz öldüğünde İslamiyet sona ermedi! Atatürk öldüğünde Cumhuriyet sona ermedi!” sözleriyle iktidar mücadelesinde ne kadar iddialı olduğunu belirtmiş oldu.

Serkan Kaya:

1985 yılında İstanbul’da doğdu. Gümüşhane ili Şiran ilçesi İncedere (Tamara) Köyü nüfusuna kayıtlıdır. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. 2007 yılında Balıkesir Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden onur derecesiyle mezun oldu. Gelişim Üniversitesi “Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler” bölümü yüksek lisans öğrencisidir.

İlgi alanları yüzme, koşu, voleybol, tenis ve futboldur. Kendisi Sefanur Kaya ile evlidir.

Halen devam etmekte olan iş yaşamı boyunca kurucusu olduğu “Gümüş Proje Mühendislik ve Mimarlık” çatısı altında Proje- Taahhüt ve riskli yapı analizi, üst yapı inşaat hizmetleri vermektedir. 1000’in üzerinde inşaat ruhsat projesi çizimine ve çok sayıda inşaat yapımına imza attı.

Serkan Kaya, hiçbir ticari beklentisi olmayan Haber 29 (www.haber29.net) internet sitesinin kurucusudur. Ayrıca Kanal 29’da “Bölgesel Gelişim ve Spor Zamanı” programlarını hazırlayıp sundu.

İyi Parti kuruluşundan itibaren siyasi faaliyetlerinin içinde bulundu. 2017 yılında İYİ Parti İstanbul Avcılar İlçesi kurucu ilçe üyeleri arasında yer aldı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı STK Komisyonunda görev aldı. Şimdilerde İYİ Parti Avcılar ilçe delegesi ve İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Danışma kurulu üyesidir.

2018 yılında kurulan, bünyesinde 50 Gümüşhane derneklerini barındıran ve Türkiye geneli 70 ilde İl Temsilcisi bulunan Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF)’nunhalen Kurucu Genel Başkanıdır.

İyi Parti Gümüşhane milletvekili genç Aday Adayı Serkan Kaya şu cümlelerle kendisini ve davasına olan sevdasını dile getirdi: “20 yıldır bu memlekette varım. Heyecanımız var, gençliğimiz var! İkametimiz her zaman Gümüşhanedir!”

Genç milletvekili aday adayımıza başarılar diliyoruz. Serkan Kaya, bu zahmetli yolun yorulmaz koşucusudur. Gümüşhaneliler adına kendisini tebrik ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi