Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bahri Bayram ve Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu ile birlikte Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Özel Yetenek Sınavını yerinde izledi.

Burada yapılan sınavlar hakkında bilgiler alan Rektör Zeybek katılan aday öğrencilere başarılar dileyerek, “Gümüşhane Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü, Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Spor Yöneticiliği Bölümü ve Rekreasyon Bölümü olmak üzere toplam 4 bölümü bünyesinde barındırmaktadır.  2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı itibariyle altıncısının yapıldığı bu Özel Yetenek Sınavı’na Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’ne 60 normal, 9 milli sporcu olmak üzere toplam 69 öğrenci alınması hedefleniyor. Bizde hem aday öğrencilerimize destek olmak ve hem de yapılan sınavı yerinde görmek için burada bulunduk. Katılan bütün aday öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yüksek Öğretim Geçiş Sınavı (YGS), spor özgeçmişi ve ağırlıklı ortaöğretim başarı puanı ile özel yetenek sınavına tabi tutulan 348 öğrenci BESYO Kapalı Spor Salonu’nda yapılan parkur tamamlamada kıyasıya yarıştı.

Editör: Haber Merkezi