8’nci Şiran Tomara Şelalesi Kültür ve Turizm Festivaline katılmak için baba ocağı Gümüşhane’ye gelecek olan Başbakan Yardımcısı Işık için saat 12.00 de Şiran ilçe meydanında karşılama töreni düzenlenecek. Burada; 2015 yılında başlanan; 4 milyon liraya maliyetle 3 kat, 600 metre kare üzerine inşa edilen ve tüm belediye hizmet birimlerini içerisinde barındıracak olan Şiran Belediyesi hizmet binasının açılışı yapılacak. Ayrıca terminal sosyal tesisleri ve oto galeri dükkânlarının temel atma töreni gerçekleştirilecek. Fikri Işık; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı döneminde, yaklaşık 2 yıl önce temelini attığı Şiran Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi’ni bu kez Başbakan Yardımcısı olarak hizmete açacak.

“Aradan geçen süre içerisinde Sayın Bakanımız Milli Savunma Bakanlığı görevinde bulunmuş ve son olarak kabinede yapılan değişiklikle birlikte Başbakan Yardımcısı olarak temelini attığı binamızı hizmete açacaklar. Bu bize ayrı bir mutluluk vermektedir. Sayın Bakanımız ayrıca festivalimizde de bizimle birlikte olacaklardır.”

Pazartesi 23.59’a Kadar Ödenebilecek   Pazartesi 23.59’a Kadar Ödenebilecek

Öğleden sonra ise Belediye Kültür Merkezinde; STK, Muhtarlar ve köy derneklerinin katılımı ile koordinasyon toplantısı yapılacak. Son olarak saat 16.00’da Tomara Şelalesine geçecek olan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, daha sonra Şiran’dan ayrılacak.

Editör: Haber Merkezi