Türkiyenin en çok işlem hacmine sahip işletmelerinin listelendiği firmalar içerisinde GÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Karakullukçu’nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Özgün Şirketler Grubu 383. sırada yer aldı.

Uluslararası projelerde imzası olan Özgün İnşaat tünel, viyadük, altyapı gibi büyük ölçekli yatırım projelerinin uygulamalarını yapmaktadır. Türkiye Müteahhitler Birliğinin üyesi olan Özgün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Karakullukçu, firmanın uzun yıllardır sektörde teknoloji ve kaliteyi temel politika edindiğini, kuruluşundan bugüne kadar üstlendiği görevleri tam ve eksiksiz yapma alışkanlığı, müşteri ihtiyaç ve beklentilerine en uygun teknolojik çözümler üretme anlayışı ile çalışmalarında yöntemsel doğruluk ve kaliteden asla ödün vermeyen yapısıyla sunduğu müteahhitlik hizmetlerinde yüksek güvenirliğin simgesi olmaya devam ettiğini söyledi.

Şirketin geniş tecrübelerinin ve bilgi birikiminin yanı sıra, zengin insan kaynakları, gelişmiş makine parkı ve finansal gücü ile oluşturduğu eksiksiz yapısı sonucu genel müteahhitlik sektörünün en seçkin üyeleri arasında yer aldığını ve sadece ulusal boyutta kalmayıp bu hizmetlerini uluslararası düzeye de başarıyla taşıdığını kaydeden Karakullukçu, “Tüneller ve Sanat Yapıları konusunda sektördeki uygulamaların öncüsü konumundaki şirketimiz ileri teknoloji içeren bu bilgi birikimi sayesinde Ulaştırma Projelerinin de geniş çaplı uygulayıcısı olarak aranan firmalar arasında yer almaktadır. Firmamız ayrıca Alt Yapı, Üst Yapı, Maden ve Enerji projelerinde de çeşitli uygulamalar içerisinde bulunmaktadır” dedi.

Editör: Haber Merkezi