Merkeze bağlı Hacıemin Mahallesi, tünel mevkiinde  sabah 06.00 sıralarında Veysel Arslan (52) idaresindeki yabancı plakalı otomobil, karşı yönden gelen Sedat Bölükbaş (42)  yönetimindeki 29 DD 506 plakalı panelvanla çarpıştı.

Çarpışma sonucunda sürücü Veysel Arslan, Songül Arslan (48) ve Merve Arslan (22) yabancı plakalı otomobilde, Sedat Bölükbaşı ve Melek Eren (33)de panelvanda sıkıştı.

Olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Gümüşhane Belediyesi itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaz tatili için Fransa’dan memleketleri Kelkit ilçesine gelen ve otomobil sürücüsü Arslan’ın eşi olduğu öğrenilen Songül Arslan, kaldırıldığı Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Panelvanda bulunan Melek Eren ise yapılan ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’ne sevk edilirken yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi