AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse tarafından hazırlatılan 5 bin adet maske ile Sağlık Bakanlığının açıklamış olduğu koronavirüs riskine karşı 14 kurallın yer aldığı broşürler Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ülker ve Gençlik kolları üyeleri tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

İl Başkanı Köse, yaptığı açıklamada, corona virüsü salgını tedbirleri kapsamında 5 bin adet maskenin gençlik kolları üyeleri tarafından vatandaşlara dağıtıldığını söyledi.

AK Parti olarak her zaman halkın yanında olduklarını kaydeden Başkan Köse, “Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalığın önlenmesi için Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başta Sağlık Bakanlığımız ile Hazine ve Maliye Bakanlığımız olmak üzere devletimizin tüm kurumları her türlü tedbiri alarak başarılı bir çalışma yürüttü. Ekonomik İstikrar Kalkanı ve Sosyal Koruma Kalkanlarıyla vatandaşımıza ve esnafımıza ciddi destekler verildi. Bizlerde il teşkilatları olarak bu sürecin en başından beri vatandaşlarımızın yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Köse, Kovid-19’a karşı tedbirin elden bırakılmaması gerektiğine dikkat çekerek, "Salgın sürecinin biran önce sona ermesi için Sağlık Bakanımızın uyarılarını dikkate almamız gerekiyor. Sosyal mesafe başta olmak üzere bütün tedbirleri elden bırakmayacağız. Rehavete kapılmadan hep birlikte mücadele ederek İnşallah bu salgını atlatacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi