Bu sorumluluğun farkında olan Saadet Partisi Gümüşhane Milletvekili Adayları Avukat Akın Demir ve Celalettin Karakoç çalışmalarına gayretle devam ediyor. Torul ilçesinde ziyaretlerde bulunan adaylar daha sonra Köse ilçesinde de ziyaretlerde bulunup  Köse Halkıyla İftar Programın da bir araya geldi.

Burada gündemi değerlendiren Avukat Akın Demir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi. 

“Seçim barajını kaldırmayan hükümet, anayasal olarak ancak ittifaklarla baraj sorununun aşılabileceği bir düzenleme yaptı. Saadet Partisi de “Millet İttifakı”nı kurarak barajsız seçime gidiyor. Hem de kendi kurumsal kimliği, kendi programı, kendi adayları ve kendi amblemi ile.

Saadet Partisi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de iddialı! Temel Karamollaoğlu, “Türkiye’nin birleştirici gücü” haline geldi. Güçlü bir grupla Meclis’te temsil edilebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Biz ülkemiz üzerinde oynanan tüm oyunların deşifre olması ve düzeltilmesi için hazırız. Tüm bu yanlışların düzeltilmesi için gereken cevabı sandıkta vermeliyiz. Türkiye’nin bir tek sahibi vardır; o da milletimizdir.

 24 Haziran’da haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe, israfa, yolsuzluklara tamam mı, devam mı?” sorusuna cevap arayacağız. Aziz milletimizin sağduyusu, “Bu düzen böyle gitmez; tamam inşallah!” kararını verecektir. Ve Türkiye’de şerefli mazisi ile beklenen, çözümü bilen, tertemiz kadrolarıyla milletimizin hizmetine hazır bir saadet güneşi doğacaktır.” 

Editör: Haber Merkezi