Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın yazılı açıklama yaptı. Açıklamada Türkiye’nin toparlanma sürecinde elini değil gövdesini taşın altına koyan Ülkücü Hareket ve lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi yok etmek, partiyi bölmek için FETO/PYD, PKK, DAEŞ İsrail, ABD, Almanya ve Hollanda’nın hummalı bir çalışma içerisinde olduğunu kaydederek, “Onun için uyanık ol ülküdaşım, uyanık ol can yoldaşım, uyanık ol Bozkurt’um” çağrısı yaptı.

Ülkücülüğün sadece Milliyetçi Hareket Partisinde olacağının altını çizen Aydın, “Farklı yerlerde farklı partilerde ülkücülük olmaz, doku tutmaz. Onun için bir daha düşünülmeli. Sanılmasın ki parti zarar görecek diye bunları yazıyorum, asla. Gidenlere bakıyorum da, bizim sayemizde, bizim omuzlarımızda güzel yerlere gelmiştiler. Onların derdi hala makam. Onlar ve onlar gibi düşünenlere eyvallahımız yok. Fakat bazı isimler var, onlar bizi üzdüler. Çünkü bu arkadaşlar, diğerleri gibi kendilerini düşünmediler. Her zaman davanın çilesini çektiler, ona üzülüyorum. 1995 seçimlerinde bizler MHP adayımızla çalışırken, kimlerin Gümüşhane’de Anavatan Partisi’ne çalıştığını, Kelkit’te ikinci sıra ANAP adayının kim olduğunu biliyoruz. Dün MHP’yi yok etmek isteyenler yine iş basında. Onun için oyunu iyi okumak lazım” ifadelerini kullandı.

“Siyaset Yapacakları Ocak, Parti, Yuva MHP’dir”

“Gelecekte bu ülkenin başarısı için bende mücadele etmek istiyorum. Bu ülkeye benimde faydam olmasını istiyorum” diyenleri MHP çatısı altında toplanmaya davet eden Aydın, “Vatanını, milletini çok seven insanların siyaset yapacakları ocak, parti, yuva MHP’dir. Çünkü MHP ülkenin geleceğine mührünü vurmaya başladı. Geçmişten ders almak lazım. Bu hareket ne zaman bölünmeye, yok edilmeye çalışıldıysa Allah’a şükürler olsun müthiş bir şahlanma yapıyor, şimdide aynısı olacak inşallah. Bundan hiç şüphemiz yoktur” dedi.

 “MHP İle İşlerinin Olmadığını Söylüyorlar”

Partiden ayrılanların çıktıkları televizyon programlarında kendilerinin bırakın artık MHP’yle, ülkücülerle işlerinin olamayacağını ifade ettiklerine işaret eden Aydın, “Başbuğ’la, Bozkurt işaretiyle işimiz olmaz, biz PKK’nın oylarına da talibiz diyorlar. Belli ki kurucular listesine DSP’lileri aldığı gibi HADEP’lileri de alabilirler. Neden olmasın, çünkü her kesimden oy alacağız diyorlar. Her kesimin insanlarıyla yol yürümek, onların oyunu almak bizim işimiz değil. Biz vatanını, dinini, devletini seven insanların oylarına talibiz. Çünkü biz Milliyetçi Hareket Partisiyiz. Liderimiz; yağmurun yağdığı yere tarlasını taşıyan değil, bu dava için canını vermeye hazır olan, parti dolaşmamış, Başbuğu’na ve ülkücü şehitlere ihanet etmemiş, dürüstlük abidesi, Türk dünyasının bilge lideri genel başkanımız Devlet Bahçeli beydir. Kim kimin peşine giderse gitsin. Kim ne olduğu ve ne olacağı belli olmayan parti kursun. Bizim için hiç ama hiç önemli değil” dedi.

“Bozkurtlar Yuvayı Terketmesin”

Kendini dava adamı olarak görenlere tavsiyelerde bulunan Aydın, “Eğer bu unvanınızı korumak istiyorsanız hala zaman geç değil. Çünkü Bozkurtlar yuvaya diye bağıranların artık bu sloganı kullandıkları zaman partiye ihanet etmekle suçlanacakları zaman gelmiştir. Çünkü Bozkurt yuvayı terketmeyendir. Yuvayı terk edip bu sloganla tekrar gelenlerin gidişlerine de şahit oluyoruz. Artık Bozkurt’un yuvasında çakallara yer vermemek için, Bozkurtlar yuvayı terketmesin. Dava adamı ve bozkurtlara duyurulur. Yine tekrar ediyorum. Bu çıkış köprüden önce ki son çıkış” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi