Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı, ramazan ayı boyunca verdiği iftar yemeği etkinliğinin ardından Muharrem ayında da muharrem orucu tutanları unutmadı. 

Sema Doğan Parkında gerçekleştirilen Muharrem Orucu iftar etkinliğine başta üniversite öğrencileri olmak üzere çok sayıda vatandaş icabet etti. 

Gençlik Kolları Başkanı Salih Kara, iftar programında yaptığı konuşmada bu anlamlı jestinden ötürü İl Başkanı Bedri Ağaç'a ve parti yöneticilerine teşekkür ederek, “Bu etkinlik Herkes için CHP Sloganımızın samimiyetini göstermektedir” ifadelerini kullandı

CHP İl Başkanı Bedri Ağaç ise iftar sırasında yaptığı konuşmada, “Allah yas-ı matem orucunuzu kabul etsin. Laik demokratik bir dünya sisteminin savunucusu olan bizler için esas olan insanlık ve onun değerleri olup, o nedenle de toplumun her kesimine karşı eşit ve tarafsız bir konumdayız ve herkesin inanç ve düşünce sistemine saygılıyız. Gümüşhane'de dar ve sınırlı ekonomik imkanlarımıza rağmen bugüne kadar pek çok farklı etkinliğe imza attık ve önümüzdeki dönemde de atmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin ve özellikle de üniversitede öğrenci olan kardeşlerimizin her daim yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi