Küçük, partili cumhurbaşkanı ve arkasından genel seçimlerde Cumhur İttifakını kurarak taçlandırdıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: “Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Türkiye, hem bölgesinde hem de dünyada güçlü olmak zorunda. Yoksa bölgemizde ne kadar zayıf ülke varsa param parça, yerle bir olur. İşte iki liderin birlik ve beraberlik içerisinde hareketle Türkiye, çok sarsıntı almadan, üniter devlet yapısına, cumhuriyetin ilkelerini koruyarak, kollayarak çıkmak üzeredir. İki liderin birlikteliği ülkemizin kazancına yansıyor.”

“Cumhur İttifakını Çok Önemsiyoruz”

Cumhur İttifakını çok önemsediklerinin altını çizen Küçük, şöyle devam etti: “Gümüşhane de Cumhur İttifakına en büyük desteği veren illerin başında geliyor. Gümüşhane’de Cumhur İttifakının en alası var. Yapacağımız her yanlış hareketin Cumhur İttifakına zarar vereceğini düşünerek hem kendimiz hem de adaylarımız titiz davranıyoruz.”

“Gümüşhane’de İki Aday Yarışıyor”

Gümüşhane’de Cumhur İttifakının iki adayının yarıştığını belirten Küçük, “Birisi mevcut, seçilmiş, beş yıl hizmet etmiş Belediye Başkanı, diğeri de AK Parti’nin Gümüşhane teşkilatının kurucusu ve bir dönem AK Parti’nin Milletvekili olarak görev yapan, Gümüşhane’de siyaset yapmış, partili partisiz herkesin bildiği ve şimdi de MHP’nin Belediye Başkan adayı Sabri Varan. Tercih vatandaşındır. Tercih, Gümüşhaneli seçmenindir. Yarış her ikisi arasında geçiyor” dedi.

“Kelkit Adayımızı En Kısa Sürede Belirleyeceğiz”

Kelkit ilçesinde herhangi bir sorunun olmadığını, Kelkit Belediye Başkan adayını da en kısa sürede belirleyeceklerini anlatan MYK Üyesi Küçük, şunları söyledi: “20 yıldır hem genel hem de yerel seçimlerde Gümüşhane’ye gelir giderim. MHP bu yerel seçimlere en kaliteli adaylarıyla giriyor. Başta Gümüşhane merkez ilçede Sabri bey olmak üzere Torul’da, Kürtün’de, Köse’de, Şiran’da, beldelerimizde gerçekten yıldızlar topluluğu var. MHP Gümüşhane adayları, partili, partisiz bulunduğu ilçe ve beldelerde vatandaşlarımızın güvenini kazanmış arkadaşlarımızdır. Biz bunun rahatlığını yaşıyoruz. Çok güzel adaylarla sahaya indik. Bun un da karşılığını seçmen bazında görüyoruz. Kelkit’te de AK Parti’nin aday belirlemesini bekledik. Mevcut Belediye Başkanı aday gösterilecek mi, gösterilmeyecek mi, onu bekledik. Şu anda da kendisi aday yapılmadı. Kelkit’te de seçimi kazanmaya en yakın parti biziz. Çok yakında açıklayacağımız adayla Kelkit’te kazanmaya en yakın parti biz olacağız. Göstereceğimiz aday Kelkit’i kazanacak aday olacak.”

Editör: Haber Merkezi