AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapılacak il kongresine katılacağının müjdesini veren Köse, partisinin kuruluşundan bugüne kadar yaptığı hizmetlerden bahsederken yeni bir atılım dönemine başladıklarını da kaydetti. Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ilkesinden asla taviz vermeden ilerlediklerini belirten Köse; sırasıyla Kürtün, Merkez, Kelkit, Köse, Şiran ve Torul ilçe kongrelerinin tamamlandığını da ekledi.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, yaptığı yazılı açıklamada Gümüşhane İl Kongresi’nden sonra da yine el ele, omuz omuza çalışmaya devam edileceğini belirtirken; sözlerine şu şekilde devam etti: “ Ak Parti olarak 2001 yılında başladığımız kutlu yürüyüşümüz boyunca daima milletimizin gösterdiği istikamette ilerledik. Siyasetimizin merkezine her zaman insanımızı yerleştirdik. Ulaşımdan eğitime, sağlıktan savunma sanayisine her alanda dev eserler inşa ederek yapılamaz denilenleri yaptık ve ilkleri hayata geçirdik. Şimdi yeni bir atılım dönemine başlıyoruz. 2023 hedeflerimize daha sağlam adımlarla ulaşmak için yenilenme ve tazelenme fırsatı olarak gördüğümüz 6. Olağan kongre sürecimizi büyük bir heyecanla ve coşkuyla yürütüyoruz. Aynı coşku, şevk ve heyecanla 19 Kasım tarihinde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle il kongremizi gerçekleştireceğiz.”

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, tüm Gümüşhanelileri 19 Kasım’da gerçekleşecek olan kongreye davet ederken; “Tek vücut halinde hareket ederek, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde Büyük Türkiye hedefine ulaşacağımıza inancımız tamdır” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Haber Merkezi