Ülkenin ekonomide zor günler yaşadığını dile getiren DEMİR, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"Yıllardır ekonominin güvencesi demokrasidir, hukuk devletidir, insan haklarıdır, adalettir. Yıllardır bu böyledir. Günümüzde ise iktidar sahipleri bir türlü güce doymuyorlar. Tek adam rejimi kurulursa ekonomi uçacak dediler. Görüyoruz, haklılarmış, ekonomi uçuyor, ama uçurumdan aşağıya doğru. 

Sonra çıkıyor birileri "Türkiye’nin beka sorunu var” diyor. 16 yıldır neyin bekası bu! Halkı aldatıyorlar. Bu kelimeler büyük kabahatlerini ve başarısızlıkları örtmek için kullanılıyor. Beka sorunu yok, kötü yönetim sorunumuz var. 16 yılda ülkenin getirildiği yerden dış güçler değil, iktidar/reis sorumludur.

Sonra çıkıyorlar "Bu kez topla tüfekle değil dolarla geldiler" diyorlar. Hep mağdura oynuyorlar, tiyatrodan vazgeçmiyorlar. Akıllı bir adam şöyle düşünür; "Ekonomimiz iyi olsaydı dolar bu denli oynamazdı, oynatamazlardı! Ekonomi kötü yönetildiği için, ekonomi güçlendirilmediği için bu işler başımıza geliyor.

Dolar 5 Liraya dayanmış, İktidarın kanalı bakın nasıl narkoz veriyor. A HBR Haber kanalı şöyle bir manşet atıyor, "Türk Lirasından Tarihi Rekor" haberin devamında, "Türk Lirası Pakistan Rupisinden 25 Kat Daha Değerli Olarak İşlem Görüyor." bu nedir yaa Allah aşkına, bu milletimizin aklıyla fikriyle dalga geçmektir, aziz milletimize hakarettir. Bu kadar da olmaz! Artık yeter! Ayıptır, yazıktır, günahtır! 

Saadet Partisi kadroları olarak her zaman kanadı kırıkların yanında olduk. Kürtün ilçemizin sokaklarında görüyorum, insanımız alın terinin bereketini istiyor. Halkımızın ışıl ışıl parlayan gözleri, memleketine ve insanına sevdalı, muhabbetiyle özdeşleşen bir iktidar istiyor. Bizde tebessümün arttığı, selamın yayıldığı, insanlarımızın iyilik yapmada yarıştığı bir Türkiye istiyoruz. 

Gelin 1 oy ile bu düzeni değiştirelim." dedi.

Saadet Partisi Gümüşhane Milletvekili Adayı

Avukat Akın DEMİR

Editör: Haber Merkezi