Ankara kulislerinde 24 Haziran Erken seçimlerinde Gümüşhane Milletvekillerinde değişim olacak yönde olduğu sinyalleri veriliyor. Geçtiğimiz seçimlerde Gümüşhane’nin geçmiş dönem Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın,  Dönemin Başbakanı tarafından istirahat için Genel Merkez’de dinlenmeye alındı. Aydın’ın yerine ve birilerinin tavsiyesi üzerine İstanbul İSTAÇ AŞ Genel Müdürü H. Osman Akgül,  Genel Merkezin doğrultusunda Gümüşhane’den Milletvekili Adayı oldu ve H. Osman Akgül ve Cihan Pektaş Gümüşhane’nin 26 Dönem Milletvekilleri oldular.

Gümüşhane’de Ak Parti eski il ve ilçe yönetiminde bulunanlar ve vatandaşların Ak Parti Genel Merkezine yaptıkları şikâyetler üzerine 24 Haziran’da yapılması beklenen erken Seçimde H. Osman Akgül’ün yerine 25. Dönem Milletvekili Doç. Dr Kemalettin Aydın ve Cihan Pektaş’ın olacağı sinyalleri Ankara kulislerinde dolaşıyor.

H. Osman Akgül’de  bu durumun bilincinde olduğundan dolayı İstanbul 3 Bölgesinde  bulunan Sivil Toplum Federasyon başkanları ve Dernek Başkanlarının  tavsiyesi üzerine Akgül’de İstanbul 3. Bölgeden  Ak Parti Milletvekili  olması bekleniliyor.

Editör: Haber Merkezi