24 Mayıs günü Ankara’da yapılan Aday Tanıtım toplantısının ardından 26. Dönem Ak Parti Gümüşhane Milletvekilleri ve 27. Dönem Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Adayları Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş Gümüşhane’ye gelerek çalışmalara başladı. 25 Mayıs günü Cuma namazının ardından Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığına gelen milletvekilleri teşkilatla buluştu ve çalışmalara başlandı.

            Rekor Hedefleniyor

  İl Başkanlığında kendilerini karşılayan kalabalık teşkilat grubu ile kucaklaşan Milletvekilleri Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş ve Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse gruba hitap ettiler. Konuşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken İl Başkanı Av. Celalettin Köse; bütün kademeler, eski teşkilat mensupları ve bütün Ak Parti gönüllüleri ile topyekün sahada olacaklarını belirterek hedeflerinin rekor bir oy oranı ile Türkiye birinciliği olduklarını ifade etti.

            Makam Ziyaretleri İle Başlandı

İl Başkanlığındaki karşılamanın ardından çalışmalara başlayan Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş beraberinde İl Başkanı Av. Celalettin Köse ile birlikte Vali Okay Memiş’i makamında ziyaret ettiler. Valilikteki ziyaretlerinin ardından heyet Gümüşhane Belediyesine giderek Belediye Başkanı Ercan Çimen’i makamında ziyaret ettiler.

            Bütün Teşkilatlar Hazır

Çalışmalar kapsamında Cumartesi günü Kelkit, Köse ve Şiran ilçelerine giden milletvekilleri teşkilatlardaki heyecana ortak olduklarını belirtirken bütün teşkilatların seçime hazır olduğunu ve çalışmalara başladıklarını belirttiler. Pazar günkü çalışmalarında ise Torul ve Kürtün ilçelerinde teşkilatlarla buluşan Milletvekilleri ve İl Başkanı teşkilatlardaki heyecandan ve teveccühten memnun olduklarını dile getirdiler.

            İftar ve Sahur Arası Çalışmalar Hız Kesmiyor

 Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse şunları kaydetti; “ Ak Parti teşkilatları olarak Genel Merkezimizin takvimi doğrultusunda seçim çalışmalarımıza başladık. Seçim Koordinasyon Merkezimizin kurulmasının ardından Ankara’da ki Aday Tanıtım Toplantısı akabinde Milletvekillerimizin şehrimize gelişi ile çalışmalarımız hız kazandı. İlk olarak parti binamız önünde milletvekillerimizi coşkuyla karşılayarak çalışmalarımızın başlangıcını yaptık. Birlikte Gümüşhane Valimiz Okay Memiş ve Belediye Başkanımız Ercan Çimen’i makamlarında ziyaret ettik. Hafta sonu ilçe teşkilatlarımızla bir araya geldik. Bütün teşkilatlarımız heyecanlı bir şekilde ilk günkü aşkla çalışmalarına başladı. Bizlerde bütün kademelerimizle, Milletvekillerimizle belediye başkanlarımız, kadın kollarımız gençlik kollarımız, önceki dönem başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla hep birlikte sahada olacağız. İnşallah yüksek bir oy oranı ile Türkiye’de derece yapacağız. Bu hedef ve şevkle yoğun bir tempo eşliğinde çalışmalarımızı sürdürüyor davetlere icabet ediyoruz. İftardan sonra sahura kadar esnaflarımızı, çay ocaklarını ve kahvehaneleri ziyaret ediyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın nezdinde partimize olan büyük teveccüh bizleri oldukça mutlu ediyor. Bütün heyecanımızla, şevkimizle ve ilk günkü aşkımızla sahadayız ve daima sahada olacağız.”      

             

Editör: Haber Merkezi