Gümüşhane Haber Gazetesi her seçim öncesi çok sayıda başarılı ankete imza atarak 2023 seçimlerine 2 yıl kaldı. Gümüşhane ve ilçelerde yaptığımız 2023 yılında Gümüşhane halkı Türkiye Büyük Millet Meclisinde Başkan Çimen’i Gümüşhane Milletvekili olarak görmek istiyor.

Gümüşhane halkı yapılan röportajlarda şu cümleler çok söylendi. “Gümüşhane son 10 yılda  Gümüşhane geçmiş Dönem Milletvekilleri  Prof. Dr . Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün’ün Milletvekilliği dönemlerinde ilimiz çok daha fazla hizmet almıştır. O dönemlerde Hükümetin kabine bakanlarının bir gidip biri geliyordu ilimize Gümüşhane’ye her gelen Bakan eli boş gelmiyordu Elleri Dolu dolu ve farklı projelerle gelerek Gümüşhane’ye farklı bir hizmet yağıyordu. Son 10 yıldır ilimiz Gümüşhane bu hizmetlerden mahrum kalmıştır.   

Gümüşhane’mizin mevcut milletvekilleri geçmiş dönem milletvekilleri kadar ilimize hizmet edememektedir.  Bu nedenle 2023 seçimlerinde Gümüşhane Devletin hizmetlerinden daha çok faydalanması için Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in ilimizde gösterdiği birbirinden farklı projeler için ilimizin daha çok gelişmesi ve kalkınması için 2023 seçimlerinde Gümüşhane Milletvekili Ercan Çimen’in yanı sıra Cihan Pektaş’ta bir dönem daha olmalıdır “ açıklamaları yapıldı.

Neden Ercan Çimen ve Cihan Pektaş

Gümüşhane halkı Gümüşhane Haber Gazetesi ve Anında Haberler Haber Servisine yaptıkları açıklamalarda Neden Ercan Çimen ve Cihan Pektaş hakkında değerlendirmeleri şöyle açıkladı.  “Cihan Pektaş Geçmiş dönem Bakanlarımızdan Veysel Eroğlu’nun yanında yetişmiş ve Ankara Devlet protokolüyle ikili ilişkileri oldukça kuvvetlidir. 2023 de kurulacak olan Hükümetin kurmayların la ikili ilişkileri kuvvetli olan Cihan Pektaş’ın Proje uzmanı olan Ercan Çimen ile beraber devam etmelidir. Gümüşhane’nin kalkınması için Projeler Ercan Çimen’den projelerin ilgili bakanlıktan onaylatmak Cihan Pektaş’tan açıklamaları” yapıldı.  

Editör: Haber Merkezi