Sevgili Okurlarımız Dün akşam Saatlerinde Haber sitemizde “Yeğenine peşkeş mi çekti” başlıklı haberi hiç kimse bize yaptırmadı. Torul ilçemizden Meslek Yüksek okulunun Kantin ihalesine girmek için bekleyen vatandaşların iddialarına göre yaptık. Haberin muhataplarıyla da hiçbir düşmanlığımız yoktur. Haber vatandaşın yaptığı röportajın  metninde daha ağır suçlamalar ve iddialar olmasına rağmen en  uygun yönde tasarladık ve yayınladık. Sevgili Gümüşhane ve Torul’ular bu haber incelerseniz sadece bir iddiadır. Haberin Muhat tabı yapılan haberin asılsız olduğunu  düşünen kişiler hakkını yasal yönlerden aramayıp ta  sosyal medyadan  bizi birileri ile tehdit etmek, aşılayıcı yorumlar  yapan  kişiler  yakında hepinizle Mahkemede görüşeceğiz. Benim yaptığım haberleri de sizin yaptığınız aşağalayıcı yorumların hükmünü Türk yargısı verecek  biz o zaman konuşacağız.

Sosyal Medyadan 100 TL’ye haber yaptığımı iddia edenler sen hesabını Türk yargısına vereceksin. Hiçbir Gazeteci parayla haber yapmaz. Bu yorumu yapan Bilal Aksu, bu yazdığını belgeyle ispatlayacaksın  ispatlayamasan Torul’un insanı senin yüzüne tükürür.

Salih Zengin’ adını kullanarak sahte yorum yapan dallama  Salih Zengin’in sahte ismi ile yorum yaparken  İP numaranı ne yapacaksın  Bu zamana kadar sosyal medyadan hakaret eden  hiç kimsenin hakkında davacı olmadım ama senin için davacı oldum Sahtekar seni.

Sevgili Okurlarım yukarda yaptığım haberden dolayı haklarını yasal yönden aramayıp ta  sosyal medyadan alçakça saldıran ve birileri ile tehdit resimleri gönderen kişi ise Başkanın Şoförü Gümüşhane Üniversitesi  resmi açıklamasını  yapmadı. Şimdi hüküm Kamuoyunundur.

Editör: Haber Merkezi