Erzincan-Gümüşhane- Trabzon Hızlı Tren yolu projesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, dönemin Son Başbakanı Binali Yıldırım ve Yine dönemin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının yanı sıra Bölge Milletvekilleri Erzincan Gümüşhane ve Trabzon arasında Hızlı Demir yolu projesinin müjdesini bölge halkına vererek siyaset yapıldı. İki kardeş şehir olan Gümüşhane ve Trabzon halkına seçim vaadi olan Hızlı Demiryolu projesi Rafa mı kalktı sorularını her iki şehrin insanları yetkililere soruyor.

Dönemin Gazete ve Haber bültenlerinde Erzincan-Gümüşhane –Trabzon Demiryolu Projesinin Etüt çalışmaları başlandı, Güzergâh belirlendi haberleri yer alırken gelinen noktada görülen o ki Erzincan –Gümüşhane – Trabzon arasında tartışılan Hızlı Tren yolu projesi rafa kaldırılarak kaldırıldığı rafta küflenmeye yol açıldı.

Anında Haberler Ailesi olarak iki kardeş şehir halkı ile yaptığımız röportajlarda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan verdiği tüm vaatlerin arkasında durdu. Bölge halkı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan beyin Erzincan- Gümüşhane –Trabzon hızlı Demir yolu projesinin çalışmalarına bir an önce başlatılmasını istiyoruz açıklamaları yapıldı.

Editör: Haber Merkezi