Söze nereden başlasam bilemiyorum. Amma bir yerden başlamak istiyorum.  Dünya, matematik ve Fizik üzerine kurulmuştur.  Fizikçilerin üstün zekâları zaman zaman matematikçileri geride bıraktığına hepimiz şahidiz.

Ak Parti Gümüşhane Milletvekilleri 24 Haziran seçimleri için çıktıkları seçim saha çalışmalarında sıkıntılı anlarla karşılaşıyor. Ak Parti son 15 yılda Gümüşhane’ye yapılan vizyon projeler ve  hizmetleri  örnek  alarak  24 Haziran seçimlerinde de Ak Parti Gümüşhane il teşkilatı  yine 2-0 Gümüşhane’yi getirmek için çalışmalarına aralıksız  devam ediyor. Ak Parti Gümüşhane Milletvekili adayları Osman Akgül ve Cihan Pektaş, seçim meydanlarında güler yüzlü ve Gümüşhane halkına çözüm üretecek projelerle seçmenin karşısına çıkıyorlar. Bazı ilçe ve beldelerde Gümüşhaneli seçmenin Ak Parti Milletvekiline Osman Akgül’e tepki göstermek için imza topladıklarını seçim meydanlarından gelen bilgilerde arasında yerini alıyorlar.

Ak Parti İl Başkanı Av Celalettin Köse, ve İl Merkez ilçe, İlçe Başkanlıkları ve SKM’ler  Gümşhane’de 2-0 yapmak için çalışıyor. Bu çalışmalara da Ak Parti Gümüşhane Milletvekilleri ise gece gündüz destek veriyor. Çıkan olumsuz tepkiler sandığa ne kadar yansır ve ya yansımaz bu 24 Haziran akşamı belli olur.  

Bu Çalışmalara MHP nasıl bakıyor MHP Gümüşhane İl Teşkilatı MHP’nin kalesi olan Gümüşhane’den bir milletvekili çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Seçim meydanlarından Gümüşhaneli seçmen MHP Milletvekili adayı Musa Küçük’ün ve il teşkilatı ile kordinatörlü bir şekilde yapılan seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ak Partinin Milletvekili adaylarına tepkili olanlar  Başkanlıkta Cumhur başkanına Milletvekilliğinde  MHP düşünürken Musa Küçük'ü ise seçmen fazla tanımıyor. Küçük ve ekibi ise Gümüşhane basınından fazla işli dışlı olmadığıda açık olarak ortadadır.

İYİ Parti Gümüşhane’de ne yapıyor?  İyi Partinin kurucularından Ali Ateş İyi Parti Gümüşhane Milletvekili adayı Ateş, Seçim meydanlarına herkesten önce indi. Milletvekili adayı Ali Ateş hem vatandaşın sorunlarını dinliyor hem de çözüm üretmeye çalışıyor. Ateş’in bu çalışmaları ise Sandığa yansıyıp yansımayacağı merak ediliyor.

SEÇMEN NE DİYOR!

Gümüşhane Seçmeni ne diyor?  Gümüşhane seçmeni 24 Haziran Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan olarak görmek istiyor. Ancak adaylara da tepkisi çok var Adaylara derken  sadece H. Osman Akgül’e tepki veriyorlar. Gümüşhane’ye gelmiyor gitmiyor diye bu tepkiler sandığa yansır mı bilinmez derken  hemen aklıma 1999 seçimleri geldi Dönemin Eski Adalet bakanı M.Oltan Sungurlu o dönemin gündem sorusu olan baş örtüsü sorununa ilk imzayı atan  bakan olmuştu  ve 1999 seçimlerinde  Gümüşhanelilerin Oltan Sungurlu’yu silen  bu seçmenin  24 haziranda aynı tavrı gösterir mi bu da tartışılmalıdır. Ak Parti il Teşkilatı SKM’ler bu konuyu inceden inceye işlemeli ve alınacak önlemleri de alınmaları için çözüm arayacaklar mı? Seçmenin bazıları ise şu şekilde konuşuyorlar. “ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan olarak görmek istiyoruz. Evet Gümüşhane’de aday sıkıntımız var ama Cumhurbaşkanımızı da güçlü tutmak için arkasında en az 400 Milletvekili olmalıdır” şeklindeki açıklamalara da yer verilmelidir.

- - - -