Off-Road tutkunları bu kapsamda donanımlı araçları ile 5 Kasım Pazar günü bir araya geldi. Recep Şahin, Hasan Ali Demir, Alperen Akçay Arslan Kalyoncu ve Cenay Ergün, Gümüşhane il merkezinden yola çıkarak; Aktutan köyü tefil yaylası, Olucak Köyü imera Manastırı üzerinde bulunan yaylalardan Cami Boğazı yaylasına ulaştı. Buradan 3 Bin metre rakımda bulunan Çakırgöl’e geçen Gümüşhaneli Off-Road tutkunları, zor doğa koşulları içerisinde özel donanımlı araçlarıyla tırmanış gerçekleştirdi.

Gün boyu süren etkinlik beraberinde hem spor yaptıklarını hem de Gümüşhane’nin doğal güzelliklerini keşfetmenin tadına vardıklarını kaydeden Off-Road Tutkunlarından Arslan Kalyoncu, “Çakır göl çok güzel bir yer. Doğa harikası bölgeye kar da düşmüş ve bu durum coğrafyaya ayrı bir güzellik katmış. Bizim için yılın ilk karı üzerinde sürüş yapmak imkânı oldu. Bizde tadını çıkarttık. Eğlenceli, aktivitesi bol bir gün yaşadık ve en önemlisi doğa ile iç içe olduk. Tüm doğa tutkunların yaşaması lazım” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Cami boğazı, Krom vadisi, Yağlıdere köyü, Cebeli köyü, Karaca mağarası güzergâhını takip ederek akşam saat 17.00’de Gümüşhane’ye ulaştıklarını dile getiren Kalyoncu, “Eşsiz güzelliklere sahip Gümüşhane’nin saklı güzelliklerini farklı noktalarda keşfetmeyi sürdüreceğiz. Yeni arkadaşlarımızın da katılımlarını beklediğimiz etkinliklerimiz farklı güzergâhlar ile devam edecek. Herkesi zirvelerde buluşmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi