Hafta sonu yapılan kongreyle yönetim belirsizliği sona eren Gümüşhanespor’da hareketli dakikalar sonrası 2015-2016 sezonunda takımımızı çalıştıran Fatih Akyel oldu.

Ligin başlamasına kısa bir süre kala Yunus Emre Durmuş, teknik direktör sorununu çözmek için harekete geçti. Durmuş çeşitli isimlerle görüşerek teknik direktör sorununu çözdü.

Edinilen bilgilere göre görüşmeler sonucunda Fatih Akyel ile anlaşmaya varıldığı ve önümüzdeki hafta Gümüşhane’ye gelerek imzayı atacağı öğrenildi.

Kulüp Başkanı Durmuş, gün içerisinde yaptığı açıklamada Gümüşhanespor’un teknik direktör’ünün ismini 1-2 gün içinde açıklayacaklarını ifade ederek şunları söylemişti: “Gerek yönetime talip olduğumuz zaman, gerekse göreve geldiğimizden itibaren onlarca Teknik Direktörle görüştük. Projelerimizi anlatıyoruz ve onların görüşlerini dinliyoruz. Bu sayısı 4’e düşürdük ve artık detayları görüşüyoruz. 1-2 gün içerisinde anlaşmaya vardığımız Teknik Direktörü kamuoyuna açıklayacağız. Geç kaldık diye, ne futbolcu transferinde nede Teknik Direktör konusunda acele karar vermek istemiyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz. Belki geç olacak ama en sağlıklı kararı verme arzusundayız. Tekrar ediyorum. Kimse karamsarlığa kapılmasın ve gönlü rahat olsun. Söz verdiğimiz gibi Gümüşhanespor’umuzun için en güzeli neyse onu yapacağız” diye söyledi.

Editör: Haber Merkezi