İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici beraberinde Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr.Cemalettin Atalay, Destek Hizmetleri Başkanı Dt. Yunus Yalçın, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ulaş Karabay, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcıları Alptekin Giresunlu ve Cafer Yazıcı, Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Gündoğan Şahinöz ile birlikte yeni devlet hastanesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Eksikliklerin bulunduğu birimlerde yürütülen çalışmalardaki son durumu yerinde gören Sağlık Müdürü Dr. Yemenici, sağlık yöneticileriyle burada gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında taşınma sürecinin detaylarını belirlediler.

Burada bir açıklama yapan Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici” mevcut eksikliklerimizin giderilmesi için başlattığımız çalışmalarda son aşamalara geldik. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra, son derece konforlu, ferah ve donanımlı bir hastanede vatandaşlarımızı ağırlamanın, aynı zamanda da onlara kaliteli sağlık hizmeti sunmanın mutluluğunu hep beraber yaşayacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi