Gümüşhane Belediyesi Sokak Hayvanlarının yaşam merkezi olan GÜMÜŞHANE BELEDİYE REHABİLİTE MERKEZİ’nden gelen görüntüler karşısında Devletin yetkili birimleri ivedilikle harekete geçmesini ve Gümüşhane Belediye Rahabilite Merkezin de yaşanan görüntüler doğrultusunda gereli incelemeler yapılarak sorumlular hakkında hukuki işlemler yapılmalıdır.

Sosyal Medyada Konu olan BURASI GÜMÜŞHANE BELEDİYE REHABİLİTE MERKEZİ başlıklı paylaşımı şu şekilde “Videoda gördüğünüz bebek sözde KISIRLAŞTIRMA operasyonu geçirmiş. Hayvanlara tedavi ve kısırlaştırma yapılmıyor ancak belediye başkanı hayvanların ON NUMARA BAKILDIKLARINI iddia ediyormuş. Son fotoğraftaki köpekler dişi ve erkek muhtemelen kısır değil BELEDİYENİN, DEVLETİN barınağında SAHİPLİ hayvan tutuluyor ve SOKAK KÖPEKLERİNİN maması onlara yedirilip misler gibi bakılırken sokak köpekleri AÇ bırakılıyor. bu ne rezilliktir! Üstelik şikayet eden hayvanseverleri de içeri almıyor yasak koyuyorlarmış. Siz kimsiniz?

@ercancimen29 bize bu rezilliği açıklayın lütfen!

Sizlerden ricam küfür etmeden ilgili birimleri etiketlemeniz ve paylaşım desteği vermeniz”  paylaşımı sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Anında Haberler Ekibi olarak  Gümüşhane Belediye Rahabilite Merkezinde  Sokak hayvanlarına karşı  yapılan sorumsuzluğun  yakından takipçisi olacağız.

Editör: Haber Merkezi