Özdemir, yaptığı açıklamada, ilk projesinin kendi mesleği ile ilgili olarak seçtiğini belirterek, “Geliri sadece dar gelirli vatandaşlara ve ilçemizin başka illerde okuyan öğrenci kardeşlerimize aktarılacak sera çilek bahçeleri ve kültür mantarı tesisleri kurmak olacaktır” dedi.

“İhtiyaç ve Sorunlardan Haberdar Olacağız”

Amaçlarının ilçenin en ücra köşesindeki vatandaşla irtibatta olmak olduğunun altını çizen Özdemir, “İhtiyaç ve sorunlarından haberdar olan vatandaş memnuniyetini ve hayat kalitesinin yükseltilmesini ülkü edinen projeler hayata geçirmektir. İlk projemizi kendi mesleğimizle alakalı seçtik. Torul’umuza hayırlı olsun. Bu proje ile birlikte hem dar gelirli vatandaşlara katkı sağlanacak hem öğrencilerimize burs imkanı sağlanacak hem de ilçemizde 20-30 kişiye iş istihdamı sağlanacak” açıklamasında bulundu.

“Dava Adamları İçin Zorluk Diye Bir Şey Yoktur”

Dava adamları için zorluk diye bir şeyin olamayacağını vurgulayan Özdemir, şöyle devam etti: “En uzun mesafeler için adım, en zorlu mücadeleler için imanla çarpan bir kalp gerekir. Büyük davalar ancak hedef ve heyecanları büyük olan insanlar sayesinde yaşanacaktır. Dava adamları için zorluk diye bir şey yoktur, olamayacaktır. Bir dava adamında teslim olmayan irade kuvveti, taviz vermeyen bir ifade kudreti olduktan sonra her mihnet yenilecek, her müşkülat eritilecektir. “

“Dava Adamı Korku Nedir Bilmez”

Dava adamının korku tanımayacağını da ifade eden Özdemir, “Karamsarlık nedir bilmez, haklı ve meşru bir kavgadan da kaçmaz. Durup durup dedikodu çıkaranlar, günü günüyle çelişenler, eylemleri erdem iddialarıyla sürekli çatışanlar, bırakınız dava adamı olmayı, sürekli kendi kendisiyle çelişenlerdir. Dava adamı olmak için nefisten feragat, gerekirse de nefesten fedakarlık gerektir” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi