Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek yayınladığı  kandil mesajında şöyle devam etti. “Aziz Milletimizin "Üç Aylar" diyerek özel bir önem verdiği ve Yüce Allah’ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği Recep, Şaban ve Ramazan aylarının taçlanacağı Regaip Kandili’ne bir kez daha ulaşmış olmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Kalplerimizin manevi doyuma ulaştığı mübarek üç aylar, dünya işlerinin ağırlığından bunalan ruhlarımızı dinlendirmek, Yüce Allah’ın rahmet ve merhametinden bolca faydalanabilmek için önemli fırsatlardır.

Mübarek üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek, içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde istifade etmeliyiz. Bu anlamda değerlendirmemiz gereken önemli gecelerden birisi de  idrak edeceğimiz, af ve merhametin müjdecisi, Regaip Kandili’dir.

Bu gecenin birlik ve beraberliğimize vesile olması temennisiyle, yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, tüm Gümüşhaneli vatandaşlarımızın Regaip Kandil’ini tebrik ediyorum” dedi.

                                                                                                          Kamuran Taşbilek

                                                                                                           Gümüşhane Valisi

 

Editör: Haber Merkezi