Gümüşhane MHP Belediye Başkan Adayı Sabri Varan 28 Şubat Münasebetiyle Yayınladığı mesajda şöyle konuştu.”Türkiye’nin bekasına yönelik saldırıların başında gelen 28 Şubat dönemi; Türk demokrasi tarihinin oksijen çadırına alındığı, seçilmişlerin karantina altında tutulduğu, Büyük Türk Milleti’nin sabrının ve bağımsızlık azim ve kararlılığının test edildiği talihsiz bir dönemdir.

Zifiri karanlıkta ak sütün içindeki ak kılı fark edecek kadar gözü keskin” bir ferasete sahip Büyük Türk Milleti vatan ve millet müdafaasında 28 Şubat’a geçit vermemiştir.  

Tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmediği gibi inanç ve milli değerlerini tartışma konusu bile yapmayan Türk Milleti, 28 Şubat’ın bütün dayatmalarına ve anti demokratik uygulamalarına maruz kalmıştır. Başörtülü öğrencilerin kapılardan içeri giremediği, İmam Hatip okullarının kapısına kilit vurulduğu, meslek liselerinin kapatılmasıyla sanayinin belinin kırıldığı bir dönem olan 28 Şubat, aynı zamanda milletimizin aşına ve ekmeğine göz dikildiği bir dönem olmuştur. Bugün daha iyi anlıyoruz ki 28 Şubat; 15 Temmuz işgal girişiminin bir ön provası, vatan ve millet düşmanlığının hazırlık metnidir.

Yarım asırdır vatan ve milletin bir çakıl taşını bile tartışma konusu yaptırmayan ve vatan nöbetine her koşul ve şartta her zaman hazır olan Milliyetçi Hareket Partisi bağımsızlığı büyük Türk Milletinin karakteri olduğunu ve kimsenin test etmeye dahi yeltenmemesini gerektiğini ısrarla belirtmektedir. 

“Beka için Milli Karar Cumhur için İstikrar” sloganı 28 Şubat’a, 15 Temmuz’a karşı bir muhalefet şerhidir” dedi.

Editör: Haber Merkezi