Cumhurbaşkanlığı 4897 Sayılı karar namesine göre Gümüşhane ilimizin Kürtün İlçesinin Kırgerişköyü, Bağlamaköyü ve Bamlıköyü’nün Trabzon İli Şalpazarı ilçesine bağlanmasının ardından Basında ve Sosyal Medyada tepkilere neden olan olayla ilgili Gümüşhane Milletvekilleri H.Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın konuyla ilgili vekillerin Sosyal Medya hesaplarından ve herhangi bir basın açıklamaması yapmadıkları için Gümüşhane halkı vekillere şu soruyu soruyor! “Siz Nerenin Milletvekilisiniz” soruları bölge milletvekillerimize gelmeye başladı.

Cumhurbaşkanlığının kararının ardından Kürtün Platformunun Kürtün’de yaptığı Basın Açıklamasının ardından Sosyal Medyada tepkilere neden olayın ardından STK Temsilcilerinin yaptıkları eleştirileri STK Başkanlarını ve Gümüşhane halkının Cumhurbaşkanlığı CİMERE şikâyet olarak gönderilen şikâyetlerin ardından Gümüşhane halkı ilçe halkı ve Şehir dışında bulunan Gümüşhaneli hemşerilerimizin Gümüşhane Milletvekillerimiz H.Osman Akgül ve Cihan Pektaş böyle önemli bir konuyla ilgili neden bir açıklama yapmıyorlar.

Gümüşhane Milletvekillerine bu eleştiri yapılırken bir eleştiride Ak Parti il Başkanı Celalettin Köse ve MHP Gümüşhane il Başkanı Nedim Aydın’ın da konuyla ilgili herhangi bir açıklaması yapılmaması da tepkilere neden oldu.

Tüm Gümüşhane Halkı Topak Namustur  verilmez sloganı ile Gümüşhane Milletvekillerini Siyasi Parti il Başkanlarını  STK Temsilcilerini bu konuyla ilgili tek yürek olarak  birlikte  daha güçlü bir Gümüşhane olduğumuzu tüm Türkiye’ye gösterme vaktidir.

Editör: Haber Merkezi