Erzincan –Bayburt –Gümüşhane ve Trabzon Devlet Demiryollarının proje çalışmaları kapsamı Sürerken kamuoyunda Tiren yolunun Gümüşhane’den geçmeyeceği iddiaları Gümüşhane kamuoyunu karıştırdı.

Erzincan Gümüşhane Trabzon Demiryolu proje çalışmaları kapsamında Gümüşhane bay pas edildi iddialarını ulaştırma ve Altyapı bakanlığının Devlet Demiryollarının yetkililerinin İyidere Belediyesine farklı bir çalışma için buradan Demiryolu geçse görüş yazısını Rize Milletvekili twitter hesabından Demiryolunun Rize’den geçeceğini ve Gümüşhane ‘den geçmeyeceğini açıklamasından kaynaklandığı ortaya çıktı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili Rize Milletvekilini fırçaladığı öğrenildi.

Tiren Yolu Gümüşhane’den Geçiyor!

Anında Haberler Ekibi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından ve TCDD Genel müdürlüğü birimlerinden edindiğimiz bilgilerde “Devlet Erzincan- Bayburt- Gümüşhane – Trabzon ve Giresun tren yolu proje çalışmalarına devlet proje için milyonlarca para harcadı. Bu paralar çöpe mi gidecek Erzincan Gümüşhane Trabzon Demiryolunu projesini yapan firma Eylül ayı içerisinde teslim edecekti ancak covid-19 virüs Salgını kapsamında çalışmalar yavaşlanınca teslim tarihi ileri bir tarihe ertelendi” açıklaması yapıldı.

Vekiller kimseyi kandırmıyor!

Gümüşhane Milletvekilleri H. Osman Akgül ve Cihan Pektaş Devlet Demiryolu ile ilgili yaptığı basın ortak basın açıklamalarında Erzincan –Gümüşhane ve Trabzon Devlet Demiryolunun güzergâh çalışmasında herhangi bir sorun olmadığını Tiren yolunun Gümüşhane’den geçeceğini açıkladılar.

Gümüşhane’de bir siyasi parti il Başkanı Gümüşhane’de bir Gazeteye yaptığı basın açıklamasında  “Vekiller Kimi kandırıyor” Başlıklı açıklamasında Gümüşhane Milletvekilleri  H. Osman Akgül ve Cihan Pektaş  kimseyi kanırmadığı ortaya çıktı.  

Editör: Haber Merkezi