Şimdi ise;  milletin umudu olan halkın meral Ablası, oynanan Bizans oyunları ile 24 Haziranda yapılacak seçimlere girmesi engellenmeye çalışılmaktadır. 

Yapacağı mitinglere, salon toplantılara izin verilmemiş, konuşmasına devam ederken elektrikleri varana kadar kestirilmiş ve karanlıkta bırakılmıştır.

Ankara’da yüz binlerin katıldığı, İYİ Partinin olağan kurultayı fincancı katırlarını iyice ürkütmüş, bu nedenle, çeşitli Bizans oyunları ile seçimlere girmesi engellenmeye çalışılmaktadır. Bu oyunu halkımız seçimde mutlaka bozacak, GÜNEŞ, İNŞALLAH  ERKEN DOĞACAKTIR.

1991 SEÇİMLERİNDE OYNANAN OYUN.

YIL 1991 SEÇİMLERİ, bugün olduğu gibi, İki partili tek adam sistemi getirilmeye çalışılmaktaydı.  20 Ekim 1991’de,  yapılacak genel seçimlerde,  ABD emperyalizminin dayattığı, TEK ADAM başkanlık sistemine geçilecekti. Başkanlığa geçmek için, mutlaka Refah Partisi ve MHP’nin yüzde 10 barajının altında kalması gerekiyordu.

 Bunun üzerine, Merhum, Başbuğ ALPASLAN TÜRKEŞ, merhum Erbakan Hoca ile görüşerek, Refah Partisi, MHP ve Islahatçı Demokrasi partisi ittifak yaparak, kimsenin beklemediği seçimlerde yüzde 17 oy alarak,  OYNANAN OYUNU BOZMUŞLARDIR.

            YİNE AYNI OYUN

İYİ PARTİ, 25 Ekimde kurulmuş, ilçelerin 1/3 inde ve 78 ilde teşkilatlanmış, kurucu üyelerle, 10 Aralık 2017’de Genel kongresini yapmış, YARGITAY tarafından ONANMIŞ, 1 Nisan 2018’de yüz binlerle 1. Olağanüstü kongresi ile daha da güçlendirilmiş, onu da Yargıtay ONAMIŞTIR.

 Bugünde aynı oyunlar oynanarak, Partimizin seçime girmesi engellenmeye çalışılmaktadır. Daha önce, HAS Parti ve Merkez Partisi, seçime girmiş birer emsaldir. İYİ PARTİ Demokrat parti ve Saadet Partisi ile seçim ittifakı yaparak seçimlere girip, 1991’de olduğu gibi OYNANAN OYUNU BAZACAKTIR.

 Kim ne yaparsa yapsın İYİ ler geliyor. İYİ ler iktidar olacak, İYİ ler Meral AKŞENER’i Cumhurbaşkanı seçecektir.

 Bizler hazırız, bizler meydanlardayız, biz Türk Milletiyle beraberiz. Bugün o heyecanı da, o ışığı da Şiran İlçemizde gördük. Teşekkürler Şiran, Teşekkürler cesur yürekli insanımız, İYİ ki varsınız.           

Bu oyun halkımızın feraseti ile 1991’de olduğu gibi bozulacaktır. Büyük Türk Milleti. Bu oyunu bozmak sizin elinizdedir. Onun için diyoruz ki, VER OYUNU BOZ OYUNU.

                                                                                              Ali ATEŞ

                                                                          İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı

                                     

Editör: Haber Merkezi