İstanbul Yeni kapı meydanında  İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu ve Gümüşhane Valiliği ile ortaklaşa düzenlenen 8.Gümüşhane tanıtım günlerine Gümüşhane Milletvekili H.Osman Akgül katılmadığından  dolayı Gümüşhanelilerin tepkilere neden oldu.

Türkiye’nin her yerinden  İstanbul Yeni kapı 8. Gümüşhane Tanıtım günlerine akın eden Gümüşhaneliler, Tanıtım günlerinde  Gümüşhane Milletvekili H. Osman Akgül’ü  göremediğinden dolayı  alana katılan Gümüşhanelilerin ortak açıklamalarında  Milletvekili Osman Akgül’e büyük tekiler geldi.

Federasyon Başkanı Vahit Olgun,ile Gümüşhane Milletvekili H.Osman Akgül’ün arasında  bilinmeyen bir kırgınlıktan dolayı 8 .Gümüşhane Tanıtım Günlerine katılmayan Gümüşhane Milletvekili  Osman Akgül’e Gümüşhaneliler tepki gösterdi. Gümüşhaneliler yaptığı açıklamasında  “ Milletvekilimiz H.Osman Akgül Gümüşhane’den  aday olduğunda  Federasyon Başkanı Vahit Olgun seçim çalışmalarında canla başla  çalıştı. Aranızda olan hüsümeti  genele yaymanız yakışı kalmaz. Gümüşhane’nin protokol listesinde ismi Olan  Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül’ün bütün protokolün ve TBMM Başkan vekilinin katıldığı bir  programda  Gümüşhane Milletvekili H.Osman Akgül’ün katılmadığı program bu proğram ne vahit olgun’un programı ne de Osman Akgül’ün bu program Gümüşhanenin programı Gümüşhane Protokolünde ismi olan her kişinin katılma zorunluğu varç diyerek ifadelerini yakışmadı sana osman Akgül” diyerek ifadelerini kullandılar.

Editör: Haber Merkezi