Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı, 10 Mart 2019 Pazar günün saat 13.30’da Gümüşhane Halk Eğitim Salonunda yapılacak olan toplantı ile teşkilatlarını tanıtacak. 

Siyasal ıslahatçı bir İslami hareket olarak kendisini tanımlayan ve ilk olarak Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından 1969 yılında kurulan Milli Görüş Hareketinin “İkinci Kırk Yılı” parolasıyla yola çıkan Yeniden Refah Partisi, ülke genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, Gümüşhane’de de teşkilatlarını tamamladı.

Oluşturulan Gümüşhane teşkilatların tanıtımının yapılacağı toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas, Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu ile birlikte bazı MYK ve MKYK üyelerinin de hafta sonu Gümüşhane’ye geleceğini söyledi.

“Kuruluş İşlemleri Tamamlandı”

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi olan Sultan Abdulhamit Han’ın torunu Kayıhan Osmanoğlu’nun da programının elvermesi durumunda toplantıyı onurlandıracağını dile getiren Nas, “Genel Başkanımız Dr. Muhammet Fatih Erbakan liderliğinde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Türkiye genelinde 50’nin üzerinde ilde teşkilatlanma çalışmalarımız tamamlandı. Aynı şekilde ilçelerimizin büyük bir bölümü de hazır. Bu noktada Gümüşhane’de de il ve ilçe teşkilatlarımızın görevlendirmeleri tamamlanmış, oluşturulan yönetimler ile ilgili resmi başvurular yapılarak kuruluş işlemleri bitirilmiş durumda. Bu hafta sonu yapacağımız toplantımız ile de, teşkilatımızın tanıtımını gerçekleştireceğiz” dedi.

Kongreler Bu Ay İçerisinde

Tanıtım toplantısı sonrası il ve ilçe kongrelerini gerçekleştirmeye başlayacaklarını ifade eden İl Başkanı Nas, “Mart ayı sonuna kadar tüm ilçelerimizde kongrelerimizi yapıp ardından il kongremizi gerçekleştireceğiz. Nisan ayı sonlarında yapılması planlanan büyük kongre ile de daha kurumsal, ayakları yere basan bir çalışma dönemine geçmiş olacağız” diye konuştu.

“Bize Düşen; Erbakan’a Yakışır Bir Mücadele”

Gümüşhanelilerin partiye göstermiş olduğu teveccühten büyük memnuniyet duyduklarını kaydeden Nas, “31 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlere kurumsal olarak katılmayacak olsak ta, bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın yoğun ilgi ve alaka göstermesi Milli Görüş gerçeğinin, Refah Partisi ve Erbakan isminin milletimizin gönlüne işlenmiş olduğunu ortaya koydu. Bize düşen bu misyona yakışır bir şekilde mücadele etmektir. Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya ilkelerini hedef edinen partimizin bu hedefleri;  sadece bizim milletimiz için değil, İslam âlemi ve bütün insanlık için önem taşıyor. Bu inançla da çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi