2019 Seçimleri yaklaşırken her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de Yurt dışında yaşayan Gümüşhanelilerden aday adayı olmak için söylentiler şimdiden konuşulmaya başladı.

Gümüşhane İthal adaylara nasıl bakıyor? Gümüşhane aslında  ithal aday istemiyor..  Aslında adaylar ithal değil Gümüşhaneli ancak her nedense yurtdışında yaşayan Gümüşhaneliler Gümüşhane’yi sadece seçimden seçime hatırladıkları için Gümüşhaneliler siyasi partililerden aday adayı olmak isteyen kişilere ithal aday ismini verdi.

Gurbette bulunan İstanbul, Ankara ve diğer illerde bulunan Gümüşhaneliler şimdiden Gümüşhane Belediyesine Aday adayı olabilmek için şimdiden kolları sıvadılar. Bu aday adayları Gümüşhanelilerin değil Siyasi partilerin Genel merkezlerinden iş bitirip aday adayı olmaya çalışıyorlar. İşte bu zihniyette olan adaylar şunu iyi bilmeleri gerekir. Gümüşhane’nin şuan bir Belediye başkanı var.  Bu Başkanda halen görevinin başında, Gümüşhane Partili partisiz ve tüm Gümüşhane’nin güzide halkının güvenini kazanmış bir belediye başkanı oldukça aday olsanız da oy alamazsınız.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen göreve geldiği  günden  bu güne kadar gerçekten Gümüşhane’de  Şehircilik yapılaşmasında  çok ciddi adımlar atıldı. Çok büyük projelere imza atıldı ve bu projeler Gümüşhane  halkının hizmetine sunuldu ve sunulmaya da devam ediyor. Fikri de Zikri de Gümüşhane’ye hizmet yapmak olan birinin karşısında aday adayı olabilirsiniz, ama oy alamazsınız!

- - - -