TFF 2. Beyaz grupta mücadele eden takımımız Gümüşhanespor  konuk ettiği rakibi Sakaryaspor A.Ş’a 2-0 mağlup olarak  skoru bitirdi Gümüş kendi evinde yaralandı

Maçtan dakikalar

16.dakikada karşılaşmanın ilk ciddi atağı ev sahibi Gümüşhanespor’dan geldi. Sol kanattan Kadir Arı ile başlayan ataktan kale alanı içinde topla buluşan Onur Yıldız’ın yakın mesafeden vuruşu yan ağlarda kaldı.

17.dakikada yine Gümüşhanespor gole yaklaştı. Tufan Kelleci’nin ara pasıyla bir anda defansın arkasına sarkan Onur Yıldız, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü vurunca top farklı şekilde auta gitti.

25.dakikada ise konuk ekip gole çok yaklaştı. Gümüşhanespor defansının hatasıyla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Serkan Odabaşoğlu, kaleci Mesut Balkan’ı da çalımlamasına rağmen topu boş kale yerine auta gönderdi.

37.dakikada konuk ekibin sağ kanattan kazandığı köşe vuruşunda Dilaver Güçlü’nün ortasını arka direkte iyi takip eden Berkay Can Değirmencioğlu, kafayla topu ağlara gönderdi.

39.dakikada Sakaryaspor ceza sahasında oluşan karambolde topu önünde bulan Onur Yıldız, kaleciyi de çalımladıktan sonra yine çerçeveyi bulamayarak, topu auta gönderdi.

Editör: Haber Merkezi