Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane Spor’a destek olmak amacıyla kombine bileti satın aldı. Gümüşhane Spor Kulübü Başkanı Kurban Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyelerini Valilik toplantı salonunda kabul eden Sayın Valimiz, spor kulüplerini ayakta tutan en önemli unsurun taraftar ve seyirci desteği olduğunu belirtti.

Gümüşhane Spor kulübünün yeni sezonda kombine bilet satışlarının başladığını anımsatan Sayın Valimiz "Gümüşhane’de iş insanları, belediye başkanları ve kurum müdürlerimiz az sayıdaki kombine biletlerini kısa zamanda alarak bir nebze de olsun takıma ekonomik katkı sağlayacaktır.”  ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlı ekibin bu sezon kadrosunu gençleştirerek çok iyi transferler yaptığını kaydeden Sayın Valimiz, Gümüşhane Sporun bu sezon başarılı olarak şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine inandığını dile getirdi. Gümüşhane Spor takımı şehrimizin en önemli marka değeri olduğunu vurgulayan Sayın Valimiz, bu marka değeri tüm Gümüşhanelilerin sahiplenerek maddi ve manevi olarak destekleyecektir.” açıklamasında bulundu.

Kombine biletleri Sayın Valimiz Okay Memiş’e takdim eden Kulüp başkanı Kurban Karagöz "Sayın Valimiz bugün örnek bir davranış daha sergileyerek kombine aldı. Gümüşhane Sporun her zaman yanında olması bize güç veriyor,  teşekkür ediyorum. “ dedi.

Daha sonra kombine biletleri Sayın Valimiz Okay Memiş, Belediye Başkanımız Ercan Çimen ve Esnaf Odaları Birliği Başkanı Beyler Kara’ya takdim edildi.

  

Editör: Haber Merkezi