Gümüşhanespor üzerinden Siyaset yaparak sonunda Gümüşhanespor’u sezon fikstüründe sona inmesine neden oldu.  Gümüşhane’nin kanaat önderleri Gümüşhanespor kulübüne ithal başkan bulduk diyerek 20 bin lira canlı para ile  geldi diyerek  delegeyi kandırarak  Gümüşhanespor üzerinden herkes siyaset yaptı.Eski  Başkanlardan  Yunus Emre Başkanlığındaki başarılar  eksiler tartışılır.  Ancak Eski Başkanlardan Yunus Emre Başkandan sonra  Kulübe yeni bir başkan arayan kanaat önderleri o kadar Gümüşhaneli İş adamlarından başkan bulamayınca sonunda Malatya’dan bir başkan bularak sonunda Gümüşhanespor’u küme düşmesine neden oldular.

Gümüşhanespor taraftarı Gümüşhanespor Kulübü Başkanlığına sözde iş adamı diyerek  cebinde parası olmayan  yalancılarla Gümüşhanesporu ligde  sonuncu sıralara düşmesine neden oldu.  Taraftar artık ithal ve yabancı Başkan istemiyor. Gümüşhanelilerin ortak açıklamasında şöyle konuştular. “ Gümüşhanespor  bu ilin markasıdır.  Kimse Gümüşhanespor kulübü üzerinden siyaset yapmasın.  Kulübe uzaklarda başkan aramasın. Gümüşhanespor kulübün mali sorununu çözecek tek çözecek kişi İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyon Başkanı Vahit Olgun,  Gümüşhanespor’un mahalli sorununu çözecek tek kişidir.

Vahit Olgun Gümüşhanelilerin her kesimi tarafından sevilip sayılan kişidir. Vahit olgun, olgun duruşu ile  İstanbul’da ve Türkiye’nin her yerinde  iş dünyasından ve bürokrasi tarafından sevilip sayılan vahit Olgun tüm Gümüşhaneliler tarafından ve  Gümüşhanespor taraftarı tarından sevilen sayılan  Olgun, Gümüşhanespor’un mahalli sorununu çözecek tek  kişidir” açıklamalarında bulundular.

Editör: Haber Merkezi