Gümüşhanespor Kulübünde yaklaşan kongre öncesinde yönetim belirsizliği devam ediyor. Yapılan kongrelerde Başkan adayı çıkmaması ve kulübün  adeta  sessizliğe  bürünmesi  Gümüşhane spor taraftarını derinden üzüyor.

Gümüşhane’nin içinde ve dışında yer alan STK temsilcilerin duyarsızlığı ve ilgisizliği Gümüşhanespor Taraftarını ve Futbol sevenleri olumsuz etkiliyor.  

Başkanlık için Neden Tarık Kılıç, İsmi Sürekli Gündemde

Gümüşhane’nin Şiranlı iş adamlarından hemşerimiz Tarık Kılıç, 1995 yılından itibaren Gümüşhanesporu takip ettiğini biliyoruz. Fenerbahçe ve Yunanistan  Olimpiakos  Kulüplerinde kongre üyesi olan Ümraniyespor, Maltepespor’da  Başkan vekilliği yapan hemşerimiz  Futbol ile yakın ilgili  Siyaset ile ilgilenmemesi  siyasiler içinde  önemli  bir özellik olarak arz ediyor.  İş Hayatındaki başarıları ve genç  dinamik olması Futbolseverlerin ilgisini çekiyor. Son derece iyi Eğitimli ve Masiad Yönetim  kurulu üyesi olan iş adamı hemşerimiz Tarık Kılıç, Aynı zamanda patrimoine international, KTM GROOP construction TKS Şirketlerinin Yönetim Kurulu  Başkanlığını Yürütüyor.  Taraftarlar, Gümüşhane ve İstanbul’daki  bir çok Futbol Kulübüne Sponsor olan  hemşerimizin kulübe yeni bir  vizyon ve heyecan getireceğine  inanıyor.

Futbolda Kurumsal Yönetim Artık Şart

Gümüshanespor’un en büyük sorununu kurumsallaşamamak olarak değerlendiren hemşerilerimiz Tarık kılıç; Türk futbol endüstrisinde artık A. Ş olan kulüpler ve yöntem yapısı güçlü olan kulüpler sürdürebilir istikrarı yakalayabilmektedir düşüncesi dile getirmektedir. Futbol endüstrisinde ticarileşme ve halka arzlarla birlikte güçlü bir ekonomik yapının sağlanabileceği savunmaktadır.

İş adamı hemşerilerimiz Tarık kılıç, gümüshanespor’da kronik seyirci yapısının değişmesi, gelir kaynaklarının yapısının değişmesi, taraflar davranış kalıplarının değişmesi ile birlikte kulüplerin organizasyonel yapılarının değişeceğine ve sportif başarının sağlanacağına inanmaktadır.

Sürekli projeleri ön planda olduğu Gümüşhanespor  marka değerini  yükselmesine  yönelik planlar yapılmasının önemine değinen  Tarık Kılıç, Başarının ise birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşeceğine inanmaktadır.  Kulüpler daha şeffaf, daha rasyonel, daha Profesyonel yönetilmeli görüşünü  dile getiren hemşerilerimiz Tarık Kılıç, Gümüşhanespor kulübüne  başkan olur mu bilemeyiz, ancak spora  ve futbola  bakışı taraftarların yoğun ilgisi ve  beğenisini çekmektedir.

Taraftarlar ise kulüpte gerçekleşen istifaların ardından gelecek sezon için kentin ileri gelenlerinin ortak bir akılla radikal kararlar alması ve güçlü bir yönetim oluşmasını istiyor.

Editör: Haber Merkezi