Anında Haber Servis  Gümüşhanespor Eski Kulüp Başkanı Vahit Olgun’un Gümüşhanespora neden aday oldu ve kısa bir süre sonra neden istifa etti tüm ayrıntılarını haber servisimiz araştırıp kamu oyuna sunmaktayız.

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyon Başkanı Vahit Olgun İstanbul Büyükşehir Belediye İstaç AŞ Genel Müdürümüz Mustafa Canlı’dan  Gümüşhanepora yardım almak için Vahit Olgun aday oldu ve Genel Müdürümüz Gümüşhanelilerin Değeri  Genel Müdürümüz  sayın Mustafa Canlı yakalandığı Covid -19 Virüs Salgınına yenik düşerek Rahmetli olan Değerimizin ölümünün ardından kendisine yapılan Silahlı saldırıyı  Bahane ederek  Gümüşhanespor  kulüp başkanı vahit olgun istifa etti. Yaptığımız araştırmada Olgun, kendisine saldırı yapılmasaydı Vahit Olgun Mustafa Çanlı’nın ölümünün ardından Vahit Olgun zaten istifa edecekti.   Bu gerçekler için çok sayıda Gümüşhaneli hemşerimizin röportajlarından derlenerek yapıldı.

Gümüşhanespor kimsenin maşası değildir Vahit Başkan

Gümüşhanesporun Eski Başkanı vahit Olgun Gümüşhanespor kimsenin maşası değildir. İstanbul’dan doğru birilerinin yardımı ile Gümüşhanespor taraftarının gururuyla oynama. Gümüşhanespor kümede düşse bu takım Gümüşhanelilerin gururudur. Bu takım kimsenin maşası değildir.

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonun yeri nerededir!

İstanbul’da Gümüşhane Dernekler Federasyonun GÜDEF’in yeri yok iken Federasyonun Toplantılarını Nerede yapıyorsunuz. GÜDEF’e Delege olan üye Derneklerinin çoğunun kendi Dernek binası var iken İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonunun neden bir binası yok?  

Daha çok sorulacak sorular var İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu görevinde yeterli başarı gösteremedin Gümüşhanespor Kulüp Başkanlığında Başarı gösteremedin şimdi Mart ayı içerisinde yapılacak olan GÜDEF’in  olağan kongresinde  başarısızlığın simgesi olarak  mı aday oluyorsun!

İşte hodri meydan

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyon Başkanı Vahit Olgun, haberde işlediğimiz tüm sorunları belgelerle TV Programında Gümüşhanelilerle yüzleşmeye var mısın? Sen Gümüşhanespor’dan istifa ettikten sonra Gümüşhane’de hakkında çıkan dedikoduların belgelerinde Gümüşhane halkının huzurunda sormaya hazır mısın Vahit Olgun  

Editör: Haber Merkezi