Gümüşhane’de ve Gurbetteki Gümüşhanelilerin gündeminde 28 Haziran Tarihinde Gümüşhanespor kulübünün kongresi ne şuana kadar Gümüşhanespor Kulüp Başkanlığına herhangi bir adayın çıkmadığı Gümüşhanespor taraftarını endişelendiriyor. Konu ile bir Açıklamada bulunan Gümüşhane spor As Başkanı Fazıl Ceylan ilerleyen günlerde bir başkan adayının açıklanacağı konusuna Trabzon’daki Gümüşhanespor’a gönül veren taraftardan bir açıklama geldi.

Trabzon’daki Gümüşhanespor taraftarının yaptıkları açıklamalarda “Gümüşhanespor’u perde arkasından yöneten Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül,  bugüne kadar birilerini bularak Gümüşhanesporu yönettiler.  Bu yönetimler bazen Gümüşhane’de bir ayrımcılıklara ayrıştırmalara yol açtı. Önümüzdeki kongrede de Sayın vekilimiz takımımız olan Gümüşhanespor’a  uygun bir başkan mutlaka bulacaktır.

Gümüşhanespor Kulübüne aday olan başkan Adaylarının hiçbir önemi yok. İsterse 10 tane Başkan adayı çıksın Gümüşhanespor demeyelim Spor komitesi olan kişiler kendi adaylarını çıkarmaya kararlıdır BÜ yüzden Gümüşhanespor Kulübü başkanlığına kimse aday çıkmaz.  Çıksalar da seçilemezler  bu zihniyet ile Gümüşhane Başkansız kalmaz ne ilerler ne geri kalır yerinde sayar” şeklinde ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi