Gümüşhanespor tesislerine gelerek Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar ile görüşen Altıparmak ile uzun süren toplantı sonrasında anlaşmaya varıldı. Altıparmak, 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Büyükbayraktar, yapılan görüşme sonucunda Altıparmak ile her konuda anlaşma sağlandığını ve 1,5 yıllık sözleşmeye imza atıldığını söyledi.

 “Beklentimiz Yüksek”

Futbol hayatı ve Teknik Direktörlük dönemi başarılarla dolu bir ismin Gümüşhanespor’un başına getirildiğini kaydeden Büyükbayraktar, “Benim kendisinden beklentim yüksek. Müspet duruşuyla bu güne kadar çalıştığı her yerde iz bırakmış bir isim. Temennim o dur ki geçen sezon ve bu sezon yakalanmış olan başarı grafiğinin üzerine çıkılmasıdır. Tarık Hocamızın ayrılışının ardından bizim yaptığımız bütün çalışmalarda, yönetim üyeleri ile istişarelerimizde Mehmet hocamın ismi öne çıktı. Biz, hocamızdan isteklerimizi, beklentilerimizi anlattık o da kendi beklentilerini, taleplerini paylaştı ve sonuç olarak her konuda anlaştık” dedi.

“Şampiyonluk Mehmet Hocama Nasip Olacak”

Her şeyin bir nasip işi olduğunu dile getiren Büyükbayraktar, “Demek ki bu şampiyonluk Mehmet Hocama nasip olacakmış. İnşallah; Tarık hocamız, futbolcu kardeşlerimiz ve camiamızın verdiği mücadelenin sonucunda şampiyonluk Mehmet Hocamız ve ekibi ile birlikte gerçekleşir. Hocamız futbolculuğunda 7 kez, teknik direktör olarak da 3 kez şampiyonluk yaşamış bir hoca. Gümüşhanespor ile 11. şampiyonluğunu yaşamış olacak. Şunu burada net olarak söylemeliyim. Play-off’da enteresan sonuçlar çıkabiliyor. Oradaki hava, psikoloji çok farklı. Çıkamamak gibi bir kelimeyi kullanmak istemiyorum ancak sonuç ne olursa olsun gelecek sezon da hocamızla beraber çalışmak istiyoruz. Bu konu kendisi ile de görüşüldü. Şu illegal bahis an için 1,5 yıllık bir anlaşmaya varıldı. Ancak şartlar uygun olduğu takdirde uzun süreli çalışabileceğimiz bir arkadaşımız” diye konuştu.  

Editör: Haber Merkezi