Gümüşhane Spor kulübü Başkanı Vahit Olgun  Gümüşhanespor taraftarına  Gümüşün  Trasfer  yasağının kaltığını sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Olgun yayınladığı mesajında şöyle devam etti “ Teknik Ekipler , Yardımcı Antrenörler, Futbolcular , Avukatlar ve TFF UÇK Dosya Masrafları;

Çok yoğun bir koşturmanın ardından Gümüşhane’nin , Gümüşhanelilerin , Gümüşhanespor sevdalılarının beklediği anı yaşıyoruz..

Tam 27 Dosya.. Puan Silme tehdidini son ana kadar yaşadığımız , Transfer tahtasının açılmasının çok zorlu olduğu bugün yaklaşık 1 milyon ₺ nakit ödeme yaparak transfer tahtasını açtığımızı duyuruyorum.

İsmimizin ön plana çıkarıldığı günden bu ana kadar elimizden geleni yapacağımıza söz verdiğimiz GÜMÜŞHANESPOR sevdalılarının gözü Aydın olsun.

Takımımıza yapacağımız birkaç takviye ile önümüzdeki haftalarda daha iddialı Gümüşhanesporu izleteceğiz.

Kongre günü söylediğimiz gibi ; GÜMÜŞHANESPOR için var gücümüzle savaşmaya devam edeceğiz. Gümüşhanesporu hakettiği yerlere hep birlikte taşıyacağız..

Transfer tahtasının açılması için fedakarlık gösteren şuan bşzim takımımızda olan ve bizde olmayan Gümüşhanede mücadele etmiş,Gümüşhanespor formasını terletmiş olan bütün Sporcu kardeşlerimize,Hocalarımıza cani gönülden teşekkür ediyorum.

Şimdi sırada pazar günü deplasmanda oynayacağımız Niğde FK maçına adapte olup Deplasmandan en iyi sonucu almak için sahada savaşacağız” ifadelerini kullandı

.

Editör: Haber Merkezi