Gümüşhanespor Kulübü birkaç yıldır Yönetim krizi içerisinde olan Gümüşhanespor kulübü Başkan bulmaktan yana hiç şansı yok.  Geçtiğimiz aylarda Gümüşhanespor Yunus Emre Başkanlığı döneminde Artıları eksileri tartışılır.  Emre, Döneminde Gümüşhanespor puan durumu ortalardan sondan 2. Sıraya indi. Yunus Emre Durmuş döneminde çok iyi de olmasak kendi yağımızla kavrulurken Gümüşhanespor’a ilimizin kanaat önderleri Kulübe Gümüşhaneli iş adamlarından Başkan bulamayan kanaat önderleri Malatya’dan ithal Cengiz Fırat’ı bularak Gümüşhanespor kulübü Başkanlığına getirdiler.

Cengiz Fırat’a Tepkiler Büyüyor!

Gümüşhanespor’da  Cengiz Fırat Döneminde  TFF 2. Lig’de ki temsilcimiz  Gümüşhanespor 2019 -2020 futbol sezonunda  kötü gidişi olan Gümüşhanespor  puan cetvelinde 17. Sıraya inmesinin ardından Cengiz Fırat’a tepkiler  gün geçtikçe büyüyor.  Gümüşhaneli ve Gümüşhanespor  taraftarı  ilimizin markasını bu duruma düşürenler utansın sözlerini vurguladılar.

Gümüşhanespor Üzerinden Siyaset Yapmayın

Gümüşhane’nin markası olan temsilcimiz Gümüşhanespor üzerinden siyaset yapan zihniyete  Gümüşhanespor taraftarı  Gümüşhanespor sizin  maşanız değildir. Bu konu ’da Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in çok güzel bir sözü var. Çimen” Elimden geldiği kadar Gümüşhanespor kulübünü siyasetten uzak tuttum” sözlerini hatırlatarak yıllardan beri Gümüşhanespor’u siyasi bahçesi olarak gören kişiler ununu eledi eleğini astı zihniyeti ile  Gümüşhanespor’u sonunda küme düşmeye  itmeyi başardılar.

Editör: Haber Merkezi